Luni, 13 Martie 2017 10:14

Stagiu în Departamentul Politic al Reprezentanței Comisiei Europene în România

binäre optionen wallstreet online Departamentul Politic al Reprezentanței Comisiei Europene în România anunță deschiderea apelului pentru depunerea de candidaturi, în vederea selecției de stagiar(i). Stagiul, neremunerat, se va derula pe o perioadă de minimum 2 luni și maximum 6 luni, cu un minim de activitate de 4h/zi, în condiții flexibile. Stagiul poate debuta începând cu luna aprilie, până cel mai târziu în octombrie 2017, în condițiile de durată anunțate și care pot fi negociate.

binäre optionen cfd
Stagiul se va desfășura în cadrul Reprezentanței Comisiei Europene în România, cu sediul în București, strada Vasile Lascăr, nr. 31, et.2.

sanefx binary options
Candidaturile trebuie depuse cu minimum 30 zile înainte de data dorită de începere a stagiului. Este posibilă selecția mai multor candidați, pentru perioade consecutive.
Data limita de depunere a candidaturilor pentru anul 2017 este 1 septembrie 2016 (pentru stagiile cu începere în luna octombrie).

financing private
Departamentul Politic analizează evoluţiile politice, economice şi sociale din România, precum şi modul în care activităţile Uniunii sunt reflectate în opinia publică românească. Un element important al activităţii departamentului este menţinerea contactelor cu reprezentanţii mediului politic şi economic românesc, precum şi cu societatea civilă.

best binary options broker in uk
Stagiarii din cadrul departamentului susțin activitatea echipei monitorizând evoluțiile politice la nivel național, redactând documente de analiză și raportare politică, participând la evenimente politice și de networking.
Stagiul se va concentra în special pe activitatea de analiză și raportare politică, organizare de evenimente cu conținut politic sau de politici publice, axate în special pe Prioritățile Comisiei Europene și subiectele aflate pe ordinea de zi la nivel european și național.

binäre optionen online broker
Candidatul ideal: student/ă sau proaspăt/ă absolvent/ă de studii superioare, vorbitor/vorbitoare de limba română și limba engleză, interesat/ă de politicile europene și comunicarea publică.

lender money private CV-urile, însoțite de o scrisoare de motivație, vor fi trimise la adresa:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în atenția drei Laura Acsah Radu.

binäre optionen steuern Doar candidații selectați vor fi invitați la un interviu.