student snspa

Miercuri, 08 Octombrie 2014 10:10

Asociaţia DeveLAWp, în parteneriat cu Societatea Civilă de Avocaţi Enăchescu & Asociaţii, anunţă deschiderea sesiunii de aplicaţii pentru internshipul DeveLAWp

Asociația DeveLAWp, în parteneriat cu Societatea Civilă de Avocați Enăchescu & Asociații, continuă programul de internship DeveLAWp și în această toamnă. Programul DeveLAWp este adresat studenților de la facultățile de drept și comunicare dornici să își pună în practică cunoștințele dobândite în cursul anilor de studiu.

 


Termenul limită de aplicare este 12 octombrie 2014. Începutul stagiilor de practică este programat pentru data de 20 octombrie 2014. Stagiile de practică se vor derula în cadrul Societății Civile de Avocați Enăchescu & Asociații pe parcursul a două luni.

Structura stagiilor de practică rămâne aceeași:

  • a.Learn (30 min/zi),
  • b. Do (3h 30 min/zi),
  • c. Casual Friday în locații creative din București.

Programul de internship DeveLAWp a fost inițiat de Asociația DeveLAWp în colaborare cu Societatea Civilă de Avocați Enăchescu & Asociații și are ca scop sprijinirea tinerilor în procesul de dezvoltare continuă, dobândind astfel abilitățile practice necesare pe piața muncii.
Detaliile procesului de selecție cât și formularul de aplicare se regăsește pe site-ul http://develawp.ro/program.html . Candidații eligibili trebuie să fie studenți la facultățile de drept în anii de studii 2,3 sau 4 pentru internshipul LAW Internship și studenți sau absolvenți ai facultăților de comunicare, jurnalism sau PR pentru internshipul LAW PR Internship.
Mai multe informații despre procesul de selecție pot fi găsite pe site-ul www.develawp.ro sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Dr. Radovic responded: Stop. Stop " track_event="topic_hyperlink_clicked"amoxil during pregnancy immediately and contact the. If you are, try Benadryl}" track_event="topic_hyperlink_clicked"Benadryl..is a controlled substance that is in the benzodiazepine classification of medications. Just like clonazepam, it is used for the treatment of panic and What is and what does it treat? is a benzodiazepine. It is approved for the treatment of generalized anxiety disorder (GAD) and panic Consumer information about the medication - ORAL (What does xanax do for anxiety), includes side effects, drug interactions, recommended dosages, and storage information. Asociația Develawp a fost înființată în iulie 2014 de un grup de tineri determinați să se implice în sprijinirea celor din aceeași generație cu ei în procesul de dezvoltare continuă, dobândind astfel abilitățile practice și comportamentale necesare pe piața muncii.
Societatea Civilă de Avocați Enăchescu & Asociații este o firmă înființată în 2009 construită pe trei valori fundamentale: eleganță, profesionalism și încredere. Echipa de profesioniști a firmei în parteneriat cu Asociația DeveLAWp demarează începând cu acest an proiecte de dezvoltare profesională a tinerilor adresându-se studenților din cadrul facultăților de drept și comunicare. Societatea civilă de avocați Enăchescu & Asociații susține tinerii în procesul lor de perfecționare.