Turul universitar de Dezbateri “Touch Me Not – Politicile Corpului” la București

Turul universitar de Dezbateri “TOUCH ME NOT: POLITICILE CORPULUI” vine la București pe 3 și 8 octombrie 2019, începând cu ora 18:00, la Teatrul Național București, în parteneriat cu Centrul de Excelență în Studiul Imaginii (CESI) al Universității din București și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

În urma invitațiilor a șapte universități de prestigiu din România, echipa controversatului film TOUCH ME NOT – câștigătorul Ursului de Aur la ediția de anul trecut a Festivalului de Film de la Berlin și nominalizat la Premiile Academiei Europene de Film (cunoscute și ca Oscarurile Europene) – a inițiat proiectul cultural – educațional TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI, care se va desfășura între 27 septembrie și 16 octombrie 2019, în șase centre universitare din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu.

Printr-o serie itinerantă de zece dezbateri – eveniment, proiectul creează premisele unor întâlniri transformative între publicul tânăr din mediul universitar si comunitățile vulnerabile vizate de film, în vederea schimbării de mentalități, a promovării diversității și incluziunii, a respectului pentru Celălalt.

Intrarea se va face pe bază de rezervare prin Eventbook.

Pentru studenți, intrarea este liberă, pe bază de rezervare și legimitația de student.
Intrarea este 25 lei pentru toate celelalte categorii de public. Bilete și rezervări, aici.

Dezbaterea va avea loc in limba engleza, și va beneficia de traducere simultană.

Programul evenimentului de la Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti:

  • Primirea participanților
  • Introducere a filmului de către lectorii invitați
  • Proiecția filmului Touch Me Not
  • Pauza
  • Dezbaterea Touch Me Not Politicile Corpului 

Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI este un proiect organizat de Asociația Culturală MANEKINO Film în parteneriat cu Friedrich-Ebert-Stiftung Romania, co-finanțat de AFCN și Ministerul Culturii și Identității Naționale cu sprijinul Institutul Francez, Ambasada Germaniei Bucureşti, Goethe-Institut Bucuresti, Uniunea Cineastilor din Romania – UCIN, Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget