Comunicare și Relații Publice

Facultatea de Comunicare și Relații Publice

Facultatea de Comunicare și Relații Publice este o instituție dinamică și prestigioasă, care s-a afirmat ca o școală de comunicare de renume. Facultatea de Comunicare și Relații Publice încurajează și susține excelența academică în domeniul comunicării și al relațiilor publice, atât prin programele de studii, cât și prin cercetarea în aceste domenii.
Facultatea promovează inițiative de colaborare cu organizații de comunicare și publicitate, derulează proiecte de cercetare și programe de studii doctorale și de masterat comune cu universități de renume din străinătate, ceea ce contribuie la prestigiul și la creșterea vizibilității FCRP în mediul academic și în cadrul industriei de profil. Eforturile continue ale facultății se concentrează pe derularea unor programe de studii de înaltă calitate, în care metode creative și inovative de predare sunt utilizate în beneficiul studenților.

Prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu

Decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice

Facultatea de Comunicare și Relaţii Publice este o facultate tânără, dinamică, în continuă schimbare și adaptare la cerinţele pieţei.

Îi învăţăm pe studenţii noștri cum să fie profesionişti în domeniul comunicării, capabili să facă faţă oricăror provocări ale secolului al XXI-lea.

Învăţăm de la ei, în acelaşi timp, să rămânem conectaţi la schimbările extrem de rapide ale tehnologiei, ale cerinţelor pieţei, ale vieţii sociale și profesionale în general.

Într-un secol al vitezei, știm cu certitudine că putem pregăti profesioniști capabili să devină specialiștii de mâine în domenii care nu există încă, ce vor folosi tehnologii care încă nu s-au inventat.

Suntem cu un pas înaintea celorlalţi, pentru că ne reinventăm continuu alături de studenţii noștri.

Absolvenţii Facultăţii de Comunicare și Relaţii Publice pot lucra în:

  • Agenţii de relaţii publice, agenţii de publicitate, sectorul corporatist privat sau nonprofit, firme de consultanţă
  • Departamente de informare și relații publice instituționale (guvern, ministere, administrație prezidențială, parlament, primării, ambasade etc)
  • Redacţii ziare, reviste, TV, radio, agenţii de presă

Absolvenţii Facultăţii de Comunicare și Relaţii Publice sunt pregătiţi pentru a deveni:

  • Brand manageri și directori de produs, consultanţi de marketing și comunicare electorală, specialiști și consultanţi în resurse umane și traineri
  • Manageri de proiect și experţi în gestionarea proiectelor cu finanţare europeană, reporteri, redactori de televiziune, radio, presa scrisă, editori de știri, specialiști în foto și web design
  • Specialiști în publicitate (account manager, account planner, copywriter, media planner, social media expert, etc.), purtători de cuvânt și ofiţeri de presă, specialiști și consultanţi de marketing strategic și operațional
  • Specialiști în comunicare și relaţii publice, consultanţi în PR comercial, instituţional, politic, cultural, sportiv, internaţional
Facebook Pagelike Widget