STUDENŢI

Studenți

Formați într-un mediu competitiv, care le oferă o bază pentru pregătirea profesională, studenții constituie centrul activității universitare și un important vector de imagine al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

SNSPA este o universitate în care procesul de predare este orientat spre studenţi și spre rezultatele învăţării. SNSPA încurajează și sprijină formarea și dezvoltarea unor competenţe specifice în vederea facilitării accesului studenţilor pe piaţa muncii, dialogul permanent cu studenţii, implicarea studenţilor în proiectele, activităţile administrative și în soluţionarea problemelor comunităţii academice, premierea studenţilor merituoși, activităţile culturale organizate pentru studenţi.

Ghidul studentelor şi studenţilor SNSPA

Informaţii generale despre universitate. Reprezentarea studenţilor. Drepturile şi obligaţiile studenţilor. Servicii pentru studenţi.

Citește mai mult

Cazare. Cămine

Cereri de cazare. Criteriile de cazare. Cazarea în timpul anului universitar. Repartizarea locurilor. Cazarea în timpul verii. Cazarea în timpul admiterii

Citește mai mult

Burse

Bursă de performanţă. Bursă de merit. Bursă socială. Bursă specială

Citește mai mult

Carieră

Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (CeCOP). Consiliere în carieră. Consiliere psihologică. Oportunităţi

Citește mai mult

Facebook Pagelike Widget