Știri

Ştiri

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la lansarea cărții „Superpolitik. Superpolitica: triumf și eșec strategic”, semnată de ambasadorul României în Iordania şi Yemen, George Cristian Maior, cadru didactic la SNSPA

Carte lansată de George Maior este o contribuție valoroasă la înțelegerea contextului geopolitic actual și oferă perspective esențiale pentru toți cei interesați de politica internațională.

Stagii de practică plătite în cadrul Comisiei Europene (Blue Book Traineeship)

Comisia Europeană a dat startul înscrierilor la stagiile de practică plătite în diversele structuri ale instituției (Blue Book Traineeship).

CIVICA Engage Track, oportunitate de dezvoltare personală și profesională pentru studenții SNSPA

Apartenența SNSPA la consorțiul universitar CIVICA oferă studenților oportunități unice precum CIVICA Engage Track, un program dedicat studenților de la licență.

A doua ediție a Școlii de Vară “Guvernanță și Politici Publice – Noi lideri pentru secolul XXI”, organizată de Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA

În perioada 22-26 iulie 2026, SNSPA, prin Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA și Institutul de Studii Latino-Americane din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, organizează cea de-a doua ediție a școlii de vară “Noi lideri pentru secolul XXI: Guvernanță și Politici Publice”.

Prima ediție a taberei urbane #in NOVA

În perioada 8 – 13 iulie 2024, la sediul SNSPA, va avea loc prima ediție a taberei urbane #in NOVA. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “#IN SNSPA: Incluziune și acces în învățământul superior din domeniul științelor sociale”.

Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) a consolidat comunitatea de profesioniști în comunicarea medicală din România

O nouă promoție de specialiști a absolvit programul postuniversitar „Comunicare în domeniul sănătății”, organizat de Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), cu sprijinul Colegiului Medicilor din România.

“AlertHub: Warning Communication Knowledge Network”, primul proiect COST Action, câștigat de SNSPA, în cadrul prestigioasei competiții dedicate științei și tehnologiei

Acțiunea COST AlertHub își propune să construiască o rețea de cercetători, practicieni și reprezentanți ai autorităților pentru investigarea mecanismelor de alertă și comunicare, managementul dezastrelor și comunicarea de criză în Europa.

Seminar CIVICA Honours la SNSPA

În perioada 24-28 iunie 2024, SNSPA a organizat un seminar CIVICA Honours, pe tema “Strategic Integration: Managing Organizational Sustainability and Digital Transformation”.

Smart Cities 2024 | Call for papers

În perioada 4-6 decembrie 2024, Facultatea de Administrație Publică (SNSPA) va organiza cea de-a XII-a ediție a conferinței internaționale Smart Cities.

Sesiune de informare Concursul Național Extins

Vineri, 28 iunie 2024, Facultatea de Administraţie Publică din cadrul SNSPA organizează o Sesiune de informare pentru Concursul Național Extins.

Facebook Pagelike Widget