Comunicate de presă

Comunicate de presă

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, a deschis conferința internațională WAAS, dedicată viitorului educației și leadershipului global

SNSPA este coorganizator al celei de-a cincea ediții a conferinței internaționale pe tema viitorului educației, alături de World Academy of Art & Science (WAAS) și World University Consortium, desfășurată online în perioada 6-8 decembrie 2021.

Rectorul SNSPA a semnat la Washington un acord de parteneriat cu Atlantic Council, pentru consolidarea securității în regiunea Mării Negre

Parteneriatul, încheiat pentru o perioadă de 4 ani, subliniază importanța strategică a Mării Negre pentru securitatea transatlantică, colaborarea experților din cele două instituții urmând să ducă la recomandări pentru creșterea cooperării în domeniul securității între țările din zona Marii Negre.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, participă la ceremonia de aniversare a 75 de ani de la înființarea Programului Fulbright

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, preşedinte al Boardului Comisiei Fulbright US-România, participă marți, 30 noiembrie 2021, la Washington, la ceremonia de aniversare a 75 de ani de la inițierea Programului Fulbright la nivel global.

Comunitatea academică din SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia dr. Aurel Vainer, preşedinte de onoare al Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România

Aurel Vainer va rămâne o personalitate marcantă a societății românești, un profesionist desăvârşit, care și-a dedicat întreaga carieră comunităţii evreieşti, bucurându-se de o largă recunoaştere şi apreciere internaţională.

Rectorul SNSPA a participat la cea de-a 90-a întâlnire a Boardului administrativ al Asociației Internaționale a Universităților

În perioada 26-28 octombrie 2021, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat, alături de lideri și experți în învățământul superior din întreaga lume, la cea de-a 90-a întâlnire a Boardului administrativ al Asociației Internaționale a Universităților (IAU).

Comunitatea academică din SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia prof. univ. dr. George Voicu

Comunitatea academică din SNSPA își exprimă regretul pentru dispariția prof. univ. dr. George Voicu, politolog, sociolog, eseist, cadru didactic al Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA). Este o grea pierdere pentru societatea românească.

SNSPA marchează 70 de ani de la înfiinţarea Asociației Internaționale a Universităților (IAU), prin lansarea cărții “The Promise of Higher Education: Essays in Honour of 70 Years of IAU”

Pentru a marca cea de-a 70-a aniversare a Asociației Internaționale a Universităților (IAU), marți, 19 octombrie 2021, SNSPA și IAU au găzduit primul webinar dedicat lansării cărții “The Promise of Higher Education: Essays in Honour of 70 Years of IAU”.

SNSPA, parteneră în cadrul unuia dintre cele mai importante proiecte de cercetare din Canada

SNSPA, reprezentată de conf. univ. dr. Loredana Ivan, cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, este parteneră în cadrul proiectului internațional “Aging in Data”, coordonat de Universitatea Concordia (Canada), prin prof. univ. dr. Kim Sawchuk.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, participă la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare NATO

Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, participă, în calitate de keynote speaker, la cea de a 67-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO.

Conferință online la SNSPA: “Solidarity with Afghan women: the Time and Place for Feminist Responsibility”

Vineri, 8 octombrie 2021, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la conferința online, cu titlul: “Solidarity with Afghan women: the Time and Place for Feminist Responsibility”.

Începerea anului universitar 2021-2022 la SNSPA

UPDATE: În ședința organizată vineri, 17 septembrie 2021, decizia Consiliului de Administrație al SNSPA a fost supusă aprobării Senatului universității. În urma votului pozitiv, cu o singură abținere, Senatul SNSPA a hotărât ca toate activitățile didactice aferente semestrului I al anului universitar 2021-2022 să se desfășoară online, prin intermediul mijloacelor electronice.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: „Oamenii politici au obligația să colaboreze chiar și atunci când sunt competitori”

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, transmite un apel politicienilor de a trata cu responsabilitate situația tensionată din coaliția de guvernare și de a identifica urgent soluții politice viabile pentru rezolvarea crizei și pentru o guvernare cât mai coerentă.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a participat la Ședința festivă a Senatului Universității de Stat din Moldova, dedicată Zilei Limbii Române

La eveniment, rectorul SNSPA s-a adresat Senatului USM și a transmis un mesaj de felicitare pentru toți românii și vorbitorii de limbă română.

Mesajul conducerii SNSPA adresat tuturor studenților universității

Conducerea SNSPA a transmis studenților universității un mesaj prin care face apel la responsabilitate și le recomandă acestora vaccinarea ca soluție pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus sau de dobândire a unor forme severe.

Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter
  • @CIVICA_EU

    RT @CIVICA_EU: Why does the impact of COVID-19 vary so much both across & within countries? Join our first #CIVICAResearch hackathon and…

  • @CIVICA_EU

    RT @CIVICA_EU: CIVICA PhDs: 2021's final panel in the series @thehertieschool examines the EU, NATO & transatlantic cooperation 8 Dec…

  • @CIVICA_EU

    RT @CIVICA_EU: The 2ⁿᵈ CIVICA Call for Research Proposals is now open! CIVICA researchers, incl. postdocs: team up and submit seed fundi…