Comunicate de presă

Comunicate de presă

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: “Ambasadorul Azar a validat o formă de amnistie pentru politicienii extremişti, xenofobi şi antisemiți”

Declarația rectorului SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, în contextul întâlnirii Ambasadorului Israelului, Reuven Azar, cu George Simion, Președintele partidului AUR.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: “Suntem mândri că SNSPA este astăzi cea mai căutată instituție de învățământ superior din România, în aria științelor guvernării”

Pentru admiterea 2023, SNSPA a scos la concurs 790 de locuri fără taxă la cele 10 programe de studii universitare de licenţă și a înregistrat un număr de 7.454 de candidaturi depuse online în platforma de admitere a instituţiei.

SNSPA a demarat azi primele proceduri de punere în aplicare a Legii nr. 199/2023 a învățământului superior

Prima decizie luată în acest sens, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al SNSPA, organizată marți, 11 iulie 2023, a fost declanșarea procedurilor pentru constituirea unui Grup de lucru pentru redactarea Cartei SNSPA, format din membri ai comunității academice, profesori, cercetători și studenți.

SNSPA marchează 26 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite ale Americii

Marți, 11 iulie 2023, SNSPA marchează 26 de ani de la momentul lansării Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii,

SNSPA participă la cel de-al V-lea Summit academic America Latină și Caraibe – Uniunea Europeană, organizat în Spania

Președintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu, participă, în perioada 6-8 iulie 2023, la cel de-al V-lea Summit academic America Latină și Caraibe – Uniunea Europeană.

SNSPA a participat la “Inclusive Lifelong Learning Conference,” eveniment organizat de Institutul UNESCO pentru învățarea pe tot parcursul vieții

În cadrul conferinței, delegația SNSPA a susținut o prezentare cu tema: “Data for evidence-based adult literacy policy. Assessing adult key skills in Romania”.

SNSPA a organizat, la București, reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează consorțiul universitar european CIVICA

În perioada 4-5 iulie 2023, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a organizat, la București, reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează consorțiul universitar european CIVICA.

Decanul Facultăţii de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana Iancu, a câștigat un nou mandat în Grupul de experţi al Consiliului Europei dedicat Cartei Europene a Autonomiei locale

SNSPA a obținut o nouă recunoaştere academică la nivel international prin realegerea conf. univ. dr. Diana Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică, ca membru cu drepturi depline în Grupul independent de experți al Consiliului Europei, dedicat Cartei Europene a Autonomiei locale.

SNSPA, în parteneriat cu Bitdefender, anunță lansarea cursului “Product Management și Marketing”, integrat în două programe de masterat în limba engleză ale Facultății de Management

SNSPA, în parteneriat cu Bitdefender, anunță lansarea cursului “Product Management și Marketing”, dedicat masteranzilor SNSPA.

Prima Școala de Vară, organizată la București, de Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA

În perioada 5-9 iunie 2023, SNSPA, prin Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA și Institutul de Studii Latino-Americane din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, a organizat Școala de vară “Noi lideri pentru secolul XXI: Guvernanță și Politici Publice”.

SNSPA a găzduit prima vizită de documentare a Black Sea Task Force din cadrul Atlantic Council

În perioada 5-10 iunie 2023, o delegație a Black Sea Task Force din cadrul Atlantic Council, una dintre cele mai influente și prestigioase organizații de tip think-tank din SUA, partener instituțional al SNSPA, a efectuat o vizită de documentare în România.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, face un apel către sindicatele din educație și liderii politici: “Reveniți la masa dialogului și încheiați azi un acord!”

Marți, 30 mai 2023, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, transmite un nou apel la responsabilitate către toate părțile implicate în conflictul sindical pentru reluarea dialogului și găsirea unui acord, chiar și unul temporar, astfel încât greva generală din învățământ să înceteze pentru a nu bulversa calendarul examenelor naționale.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, în vizită la Institute for World Politics (SUA)

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a efectuat joi, 25 mai 2023, o vizită la Institute for World Politics (SUA), unde a discutat cu Excelența Sa, Ambasador Aldona Woś, preşedinta Institutului.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a avut o întrevedere cu preşedintele Atlantic Council, Fred Kempe

Miercuri, 24 mai 2023, în cadrul unei reuniuni de coordonare, prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a avut, la New York, o întrevedere cu Fred Kempe, președintele și directorul executiv al Atlantic Council, partener instituțional al SNSPA, una dintre cele mai influente și prestigioase organizații de tip think-tank din SUA.

Facebook Pagelike Widget