Comunicate de presă

Comunicate de presă

O delegaţie a SNSPA s-a întâlnit cu preşedintele Biden Institute 

O delegaţie a SNSPA, condusă de rectorul universității, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a efectuat miercuri, 28 septembrie 2022, o vizită la Biden School of Public Policy and Administration (Universitatea din Delaware), unde a discutat cu Valerie Biden, preşedintele Biden Institute.

SNSPA condamnă ferm orice practică asociată plagiatului

La solicitarea mai multor jurnaliști, reiterăm poziția Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) referitoare la tema plagiatului, care rămâne cea exprimată public în mai multe rânduri.

A șasea ediție a Bucharest Security Conference

În perioada 16-17 septembrie 2022, SNSPA organizează cea de-a șasea ediție a Bucharest Security Conference, una dintre cele mai mari conferinţe internaţionale pe teme de securitate şi apărare din România.

Studiu CPD SNSPA: Atitudinile pro-vestice sunt puternice și dominante în rândul publicului românesc

Centrul pentru promovarea Participării și Democrației din cadrul SNSPA lansează raportul „Atitudini ale publicului românesc față de SUA, UE, NATO și Rusia în vreme de criză”.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: “SNSPA este în elita Universităților Europene de științe sociale”

Miercuri, 27 iulie 2022, Comisia Europeană a anunţat că CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale, alianță universitară din care face parte SNSPA, a fost selectată şi va primi până la 14,4 milioane de Euro sprijin financiar, pentru continuarea activității.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie: “NU cred că cele două propuneri legislative, inițiate de Ministerul Educației, sunt în integralitatea lor în linie cu Proiectul România Educată”

Declaraţia rectorului SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, privind cele două propuneri legislative, inițiate de Ministerul Educației.

Admitere 2022 la SNSPA. Concurență record: opt candidați pe un loc fără taxă

SNSPA a înregistrat un număr de aproximativ 6.600 de candidaturi depuse de absolvenții cu diplomă de Bacalaureat, înscriși online în platforma de admitere a instituției.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a participat la dezbaterea “Who will teach our grandchildren”, organizată de Atlantis Group

Joi, 14 iulie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, aflat în Washington, D.C., a participat la dezbaterea “Who will teach our grandchildren”, eveniment organizat de Grupul Atlantis al Fundației Varkey.

SNSPA marchează 25 de ani de Parteneriat Strategic între România şi Statele Unite ale Americii

Luni, 11 iulie 2022, SNSPA marchează 25 de ani de la momentul lansării Parteneriatului Strategic dintre România şi Statele Unite ale Americii, inițiativă care reflectă cooperarea excelentă între ţările noastre.

Rectorul SNSPA condamnă ferm atacul asupra fostului premier al Japoniei, Shinzo Abe

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, condamnă ferm atacul asupra fostului premier al Japoniei, Shinzo Abe.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la „Campusul Universităților Europene”

Joi, 30 iunie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la „Campusul Universităților Europene”, conferință internațională organizată la Versailles, sub egida Președinției franceze a Consiliului Uniunii Europene.

SNSPA salută deciziile Summit-ului NATO de la Madrid și eforturile autorităților române de a întări apărarea și securitatea României

SNSPA salută unitatea şi soliditatea Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), demonstrate prin deciziile istorice adoptate în cadrul Summit-ului de la Madrid.

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează alianță universitară europeană CIVICA

Miercuri, 29 iunie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale.

SNSPA salută decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate la aderarea la Uniunea Europeană

SNSPA salută decizia istorică luată joi, 23 iunie 2022, de liderii Uniunii Europene, de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statutul de țări candidate la aderare.

Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter