Comunicate de presă

Comunicate de presă

Mesaj de felicitare din partea SNSPA adresat Universităţii Româno-Americane

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, şi preşedintele Senatului SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Gh. Bărbulescu, transmit cadrelor didactice, studenţilor şi absolvenţilor Universității Româno-Americane cele mai bune gânduri, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea instituției.

Comunitatea SNSPA condamnă mesajul antisemit îndreptat împotriva actriței Maia Morgenstern

SNSPA respinge cu tărie proferarea în spațiul public a unor astfel de mesaje îndreptate împotriva oricărei ființe umane și face apel la autoritățile statului să acționeze prompt împotriva tuturor celor care amenință viața și integritatea fizică a semenilor lor.

Admitere 2021 la masteratele SNSPA

În luna iulie 2021, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează admiterea la programele de masterat, în mediul online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro.

Admiterea 2021 la SNSPA

Admiterea la programele de licență ale SNSPA se face online, prin intermediul platformei admitere.snspa.ro, în ordinea descrescătoare a mediei de concurs, în corelaţie cu opțiunile candidaților la facultatea la care candidează.

La mulți ani profesorului Teodor Meleșcanu!

Cu ocazia aniversării a 80 de ani, miercuri, 10 martie 2021, comunitatea SNSPA îl celebrează pe prof. univ. dr. Teodor Meleșcanu, una dintre cele mai importante personalităţi ale diplomaţiei româneşti, un înalt demnitar, distins profesor al SNSPA și al Universităţii din Bucureşti.

Despre provocările și efectele pandemiei asupra educației, la webinarul organizat de Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA

Vineri, 26 februarie 2021, Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA, prin programul internațional University of Meaning și în colaborare cu rețeaua internațională de Catedre Scholas, a organizat webinarul “Education and Development in (post)pandemic Times”.

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii

Prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută numirea consilierului prezidențial Andrei Muraru în funcția de Ambasador al României în Statele Unite ale Americii.

Rectorul SNSPA a participat la un webinar dedicat creării spațiului comun de învățământ superior Euro-Latino-American

Joi, 25 februarie 2021, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, preşedinte al Forului Academic Permanent America Latină şi Caraibe – Uniunea Europeană, a deschis, alături de ministrul ecuadorian al Educației, Monserrat Creamer, un webinar dedicat parteneriatului strategic biregional America Latină şi Caraibe – Uniunea Europeană.

Principiul justiției sociale trebuie asumat de către întreaga clasă politică

De Ziua Mondială a Justiției Sociale, SNSPA subliniază responsabilitatea comună pe care toți actorii politici și stakeholderii politicilor publice o au în a asigura pacea socială, ca fundament al unei dezvoltări sustenabile.

Prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, rectorul SNSPA, participă la conferința ”WAAS@60. A Planetary Moment”

În perioada 15-19 februarie 2021, prof. univ. dr. Remus PRICOPIE, rectorul SNSPA, participă online la conferința internațională care marchează 60 de ani de la înființarea World Academy of Art & Science.

SNSPA susține vaccinarea împotriva COVID-19 și mulțumește medicilor și autorităților implicate

SNSPA susține campania de vaccinare împotriva COVID-19, considerând că imunizarea prin vaccinare este nu doar un gest de protecție personală, ci și un act de civism, de responsabilitate și de respect față de ceilalți membri ai comunității.

Rectorul SNSPA, Remus PRICOPIE: Este nevoie să găsim urgent echilibrul dintre politic și competență. Fără acest echilibru nu există nici reforme, nici progres

Atunci când politicul bate competența, siguranța, sănătatea și viața cetățenilor sunt puse în pericol.

Conf. univ. dr. habil. Florin Abraham, președinte al Comitetului de Coordonare al Rețelei Europene Memorie și Solidaritate

Conf. univ. dr. habil. Florin Abraham, cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), a fost desemnat președinte al Comitetului de Coordonare al Rețelei Europene Memorie și Solidaritate.

SNSPA omagiază memoria victimelor Holocaustului

Cunoașterea Holocaustul nu este importantă doar pentru a înțelege trecutul, ci este importantă pentru edificarea unui viitor democratic.

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter