EMBRACE. Curriculumul pentru Antreprenoriat Social Corporativ intră în faza de validare

Transformarea organizaţiilor în actori mult mai implicaţi sociali şi atenţi la rigorile dezvoltării durabile este de ceva vreme o tendinţă în plan global, care afectează în egală măsură afacerile, instituţiile academice şi sectorul public. În întâmpinearea acestei tendinţe, şi cu un accent important pentru a răspunde nevoilor absolvenţilor şi angajatorilor, proiectul EMBRACE îşi propune să acţioneze pentru construirea unui viitor marcat de responsabilitate şi dedicat imperativului dezvoltării durabile. În acest context, EMBRACE doreşte să ofere trainerilor din organizaţii şi personalului din unităţile de învăţământul superior instrumentele construirii unui curriculum pentru Antreprenoriat Social Corporativ, deschis oricui, la orice nivel de instruire.

Prin intermediul mai multor sesiuni de validare, participanţii din instituţii publice, universităţi şi mediul de afaceri vor contribui la optimizarea acestui curriculum, a cărui finalizare este aşteptată pe parcursul acestui an.

Un eveniment dedicat procesului de validare va fi găzduit de membrii proiectului EMBRACE, sub coordonarea Universităţii Hanze din Groningen, Olanda

Save the Date! Detalii despre înregistrare, posibilitatea de participare şi informaţii suplimentare vor fi disponibile în curând!

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter