Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, atrage atenția asupra atacului exercitat de anumiți politicieni la adresa actualului ministru al Educației şi Cercetării.
Read more
Prin unirea forțelor cu comunitatea LSE, CIVICA conectează în prezent 50.000 de studenți și 10.000 de profesori de la facultăți din toată Europa.
Read more
După consultarea Consiliului de Administrație al SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie face precizări în legătură cu propunerea CNR privind reorganizarea CNATDCU.
Read more
Înscrierea candidaților români de pretutindeni la programele de studii universitare de licență, masterat și doctorat ale SNSPA se va desfășura online, în perioada 1-17 iulie 2020.
Read more
Anul acesta, SNSPA marchează cea de-a cincea aniversare a primei ediții a conferinței Bucharest Security Conference (BSC).
Read more
Studenţii SNSPA, care au trimis cererile de restituire a sumelor plătite în avans, sunt rugați să trimită codul IBAN, la adresa de e-mail: directia.economica@snspa.ro, până la data 10 iulie 2020.
Read more
Comunitatea academică din SNSPA își exprimă regretul pentru dispariția prof. univ. dr. Dumitru Iacob, cel care va rămâne unul dintre pionierii domeniului Relațiilor Publice din România.
Read more
SNSPA, prin Facultatea de Management și Facultatea de Comunicare și Relații Publice, și Universitatea Sheffield – City College International Faculty propun, în București, două programe cu dublă diplomă.
Read more
Completează online acest formular, dacă vrei să primești cele mai recente informații, în cazul în care se va organiza o nouă sesiune de admitere.
Read more
Continuă-ți studiile cu un program de masterat, predat în limba engleză. Înscrie-te online la concursul de admitere la SNSPA.
Read more
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter