News

Evenimentul se va desfășura online, în perioada 10-11 iunie 2022.
Read more
În perioada 20-21 octombrie 2022, Facultatea de Management (SNSPA), alături de Banca Națională a României și Societatea Academică de Management din România, organizează, la București, cea de-a zecea ediție a conferinței internaționale STRATEGICA.
Read more
Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vine în sprijinul studenților care solicită un loc de cazare pentru perioada care a rămas până la finalul anului universitar în curs.
Read more
Luni, 30 mai 2022, Facultatea de Management (SNSPA) vă invită la “Ziua Porților Deschise: Întâlnire Online cu Echipa #ManagementSNSPA”.
Read more
Marți, 31 mai 2022, decanul Facultății de Administraţie Publică (SNSPA), conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu, organizează o întâlnire online, dedicată liceenilor interesați de admiterea la facultate.
Read more
Luni, 30 mai 2022, Facultatea de Științe Politice (SNSPA) și Comisia Fulbright Româno-Americană organizează prelegerea “The Economics of the Russia's War against Ukraine. National, Regional and Global Transformations”, susținută de Jeffrey Sommers, profesor la University of Wisconsin-Milwaukee.
Read more
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter