News

Ca urmare a numărului mare de solicitări pentru un loc în căminele SNSPA, Comisia de cazare a decis ca publicarea listelor cu studenții care pot ocupa un loc, conform criteriilor de cazare din Regulamentul de cazare, să se facă în data de 29 octombrie 2021.
Read more
Proiectul EMBRACE, din care face parte şi SNSPA face progrese.
Read more
Echipa proiectului „Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” anunță organizarea workshop-ului „ Bridging diversity: interdisciplinary collaborations in management studies”.
Read more
Echipa proiectului „Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” anunță organizarea workshop-ului „Making it happen: opportunities and challenges of the PhD journey”.
Read more
În perioada 21-22 octombrie 2021 va avea loc cea de-a noua ediție a conferinței internaționale STRATEGICA. Shaping the Future of Business and Economy.
Read more
Dacă îți dorești să faci parte din trupa de teatru a SNSPA, înscrie-te, până pe 30 octombrie 2021, la adresa de e-mail adriana.titieni@snspa.ro.
Read more
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs  un post contractual vacant, de expert (S) pe perioadă nedeterminată, în cadrul Programului Erasmus+.
Read more
La sfârşitul lunii septembrie 2021, în cadrul Proiectului EMBRACE a avut loc evenimentul "Adoptarea Antreprenoriatului Social Corporativ: O experienţă europeană", găzduit de Universitatea de Ştiinţe Aplicate Hanze (Olanda).
Read more
SNSPA, reprezentată de conf. univ. dr. Loredana Ivan, cadru didactic la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, este parteneră în cadrul proiectului internațional “Aging in Data”, coordonat de Universitatea Concordia (Canada), prin prof. univ. dr. Kim Sawchuk.
Read more
Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), prof. univ. dr. Remus Pricopie, participă, în calitate de keynote speaker, la cea de a 67-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare NATO.
Read more
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter