News

Miercuri, 27 martie 2024, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) marchează Ziua Unirii Basarabiei cu România, un reper al identității și istoriei noastre naționale.
Read more
Ediția din acest an, cu titlul “Challenges for Democracy: Exploring the Intersection of Journalism and Elections”, va aborda o tematică actuală și de mare importanță pentru societatea actuală: alegerile și rolul jurnaliștilor în timpul campaniilor electorale.
Read more
SNSPA a fost reprezentată de studentele Gabriela Rudnic și Maria Toma, de la Facultatea de Științe Politice, coordonate de conf. univ. dr. Diana – Camelia Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică.
Read more
Pierderea sa lasă un gol imens în inimile noastre, dar moștenirea sa va continua să inspire.
Read more
Vineri, 29 martie 2024, studenții și profesorii din SNSPA sunt invitați să participe la vizionarea filmului de scurt metraj "Analogia Sonetelor", realizat de conf. univ. dr. Cătălin Partenie, împreună cu patru studenți de la Facultatea de Științe Politice (SNSPA).
Read more
În perioada 25-26 martie 2024, UEFISCDI, în parteneriat cu SNSPA și Universitatea din Bucureşti, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, organizează a cincea ediție a conferinței internaționale “Future of Higher Education – Bologna Process Researchers’ Conference”.
Read more
Conf. univ. dr. / Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană
Read more
Miercuri, 20 martie 2024, Beiersdorf România, un jucător de top în domeniul produselor de înfrumusețare și îngrijire personală, va efectua o vizită la Facultatea de Comunicare și Relații Publice.
Read more
Facebook Pagelike Widget