Sesiuni de formare a angajaților din administrația publică locală pentru managementul și protecția datelor cu caracter personal

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Facultatea de Administrație Publică organizează în luna ianuarie 2019 două sesiuni de formare a angajaților din administrația publică locală pentru managementul și protecția datelor cu caracter personal.

Sesiunile  sunt susţinute în cadrul implementării proiectului european ProLegis – ”Preparing local public authorities for new data Protection Legislation”, proiect  care propune elaborarea și furnizarea de formare gratuită pentru angajații autorităților publice locale din România, Austria, Bulgaria, Grecia, Letonia și Slovacia în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

 

Calendarul sesiunilor este următorul:

  1. București – sediul SNSPA: 29-31 ianuarie 2019
  2. Sibiu – sediul Primăriei Municipiului Sibiu: 21-23 ianuarie 2019, locaţie asigurată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu.

 

Organizatorii asigură cazare și transport gratuite pentru participanții angajați în administrația publică locală. Locurile sunt limitate.

Pentru înscriere, contactați-ne la adresa: decanat@administratiepublica.eu.

 

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter