Cursuri online la SNSPA și limitarea accesului în sediul universității, până la finalul lunii martie 2020

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a dispus luarea unor măsuri suplimentare de prevenţie pentru diminuarea răspândirii virusului Covid-19. Începând de luni, 16 martie 2020, SNSPA reia activitatea didactică, toate cursurile se vor desfășura în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților, până la finalul lunii martie 2020, cu posibilitatea de prelungire a perioadei, în funcție de evoluția situației legată de noul coronavirus.

În perioada 12-31 martie 2020, SNSPA suspendă activitatea cu publicul și programul de audiențe, iar solicitările vor fi transmise prin intermediul e-mailului sau telefonic. Astfel, accesul în sediile SNSPA va fi restricționat tuturor studenților și vizitatorilor, până la data de 31 martie 2020. Studenții din cadrul structurilor academice ale SNSPA vor putea contacta secretariatele facultăților, prin intermediul numerelor de telefon și adreselor de e-mail, puse la dispoziție pe website-urile facultăților, la secțiunea Contact.

Pentru orice alt tip de solicitări, toate structurile administrative ale SNSPA pot fi contactate, prin intermediul mijloacelor puse la dispoziție, în secțiunea Contact de pe website-ul universității.

Depunerea documentelor pentru decontarea transportului public al studenților se va face începând din ziua în care universitatea va relua activitatea cu publicul. Vor fi decontate toate abonamentele depuse.

Pentru a evita aglomerația din mijloacele de transport în comun, la orele de vârf, programul de lucru al personalului administrativ (personalul didactic auxiliar și nedidactic) se modifică. În perioada 12-31 martie 2020, programul de lucru al angajaților SNSPA va fi:

  • luni- joi: în intervalul orar 09.30 – 17.30;
  • vineri: în intervalul orar 09.30 – 15.30.

Totodată, conducerea SNSPA solicită membrilor comunității evitarea deplasărilor interne și externe și respectarea cu strictețe a normelor sanitare recomandate în actualul context.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget