Dialog despre tehnologie și inovație, cu CEO-ul eMAG

Marți, 26 noiembrie 2019, debutează seria de evenimente “Security & Technology Conferences”, organizată de Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA).

Conferințele vizează pregătirea studenților din cadrul noului masterat “Security and Technology”, program acreditat, desfășurat în limba engleză, care își propune să formeze experți în politici publice privind digitalizarea și securitatea internațională în secolul tehnologiei. Mai multe detalii legate de masterat, aici.

Prima conferință îl are ca invitat special pe Iulian Stanciu, CEO eMAG. Evenimentul va avea loc la sediul SNSPA (Bd. Expoziției, nr. 30A), parter, Sala Multifuncțională, începând cu ora 17:00.

Iulian Stanciu a început prima afacere la 22 de ani. A contribuit la transformarea eMAG într-un campion tehnologic regional, cu afaceri de peste un miliard de euro, 5.000 de angajați și 30.000 de parteneri.

Prin Fundația eMAG, compania susține un important proiect în domeniul educației de care beneficiază anual 6.000 de copii și 300 de profesori.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter