S-au afişat listele cu studenţii bursieri în semestrul I, anul universitar 2020-2021

Luni, 23 noiembrie 2020, au fost afișate listele cu studenţii bursieri în semestrul I, anul universitar 2020-2021.

Listele studenţilor bursieri:

 

Perioada pentru depunerea eventualelor contestații: 24-25 noiembrie 2020
Afișarea rezultatelor contestațiilor: 26 noiembrie 2020

 

Studenţii declaraţi bursieri în semestrul I, anul universitar 2020-2021, trebuie să completeze corect în acest formular online datele necesare pentru virarea burselor.

Termen limită pentru completare: 29 noiembrie 2020

Completează formularul online, aici.

 

Studenţii declaraţi bursieri în semestrul I, anul universitar 2020-2021, trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor, în acest formular online. (Datele completate anul anterior nu vor fi luate în considerare). Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale. Bursele nu pot fi virate în contul altei persoane.

Bursele vor fi virate doar studenţilor care au completat corect formularul online cu datele necesare virării banilor, conform termenelor anunţate.

 

 

Informații pentru studenții străini și etnici români (Republica Moldova, Albania, Macedonia etc.)

Studenţii străini și etnici români bursieri în anul universitar 2020-2021 trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor, în acest formular online. Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale. Bursele nu pot fi virate în contul altei persoane.

Termen limită pentru completare: 29 noiembrie 2020

Completează formularul online, aici.

 

Studenții străini și studenții care au fost admiși pe locurile de români de pretutindeni vor beneficia de bursă doar dacă au fost admiși pe un loc de buget cu bursă, conform scrisorii sau ordinului de acceptare la studii, emise de MEC.

 • Pentru virarea burselor, studenții străini și românii de pretutindeni (Republica Moldova, Albania, Macedonia etc.), admiși pe locuri de buget cu bursă, înmatriculați în anul I, studii de licență, masterat sau doctorat, trebuie să deschidă un cont bancar la o bancă din România. Studenții bursieri care nu transmit datele necesare pentru virarea bursei vor primi suma alocată doar după ce vor furniza datele unui cont bancar la o banca din România, unde sunt titulari.
 • Virarea burselor studenților străini și românii de pretutindeni, care ocupă un loc cu bursă, înmatriculați în anii II și III de licență, anul II de master și anii II si III de doctorat, se va face în contul în care au primit bursa în anul universitar precedent.

 

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter
 • @DiversEESC

  RT @DiversEESC: The EU must send a clear message to Europeans that #migration can be better managed collectively. Next week, our member Cr…

 • @CIVICA_EU

  RT @CIVICA_EU: "On the whole, studying online has been far better than I expected it to be," notes a CIVICA student at the end of a challen…

 • @CIVICA_EU

  RT @CIVICA_EU: Our podcast #OverToEurope is live In episode #1, listen to Prof. Frank Schimmelfennig and three CIVICA students discuss…

 • @VantlandH

  RT @VantlandH: Today @IAU_AIU celebrates its 70th anniversary ! A festive debate has just started online. Speakers from around the world di…