Sedii

Sedii

Sediul SNSPA din Bulevardul Expoziţiei

Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Facultatea de Management, Facultatea de Ştiințe Politice, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană

Adresă: Bd. Expoziţiei nr. 30 A , sector 1, București

Noul sediu al SNSPA este situat în zona de N-NV a Capitalei, în vecinătatea Complexului Expozițional ROMEXPO. Lucrările au început în luna februarie 2009. Clădirea, al cărei regim de înălţime este 2S+P+8E, cuprinde întreaga structură administrativă a instituţiei, precum și decanatele facultăţilor. Studenţii și cadrele didactice ale SNSPA beneficiază de un spaţiu modern de învăţare, în care au loc și evenimente, congrese, workshop-uri etc.

Clădirea dispune de 3 amfiteatre cu o capacitate de 228 locuri fiecare, numeroase săli de curs şi seminar, 3 laboratoare de IT, o bibliotecă cu sală de lectură și bibliotecă electronică, parcaj pentru autoturisme, biciclete și motociclete.

Clădirea este prevăzută cu două lifturi interioare normale și două lifturi rezistente la foc, cu un lift pentru cărţi și un lift panoramic, de exterior.

Sediul SNSPA din Strada Povernei

Adresă: Str. Povernei, nr. 6, sector 1, București

Există puţine informaţii legate de istoricul construcţiei, fiind datată ca realizare în perioada interbelică, între anii 1924-1929. Construcţia a avut în timp diverse funcţiuni legate de activităţi didactice. Sediul SNSPA dispune de 21 de săli de curs și seminar, 3 laboratoare de IT, un laborator de limbi străine și un laborator multimedia, un amfiteatru cu o capacitate de 120 de locuri, dotat cu proiector video, sonorizare cu microfoane fără fir și microfoane cu fir, plasme cu diagonală mare, internet wireless, facilităţi de videoconferinţă, traducere simultană. Întreaga clădire dispune de internet wireless.

 Centrul Internațional de Conferințe Batiștei (CIC)

Adresă: Str. Emanoil Bacaloglu, Nr. 2, Sector 2, București

Centrul Internaţional de Conferinţe dispune de un amfiteatru și două săli de curs și seminar. Amiteatrul, cu o capacitate de 90 locuri, este dotat cu proiector video, sonorizare cu microfoane mobile și microfoane cu fir, plasme cu diagonală mare, internet wireless, facilităţi de videoconferinţă, traducere simultană.

 

 

Facebook Pagelike Widget