Studenţi SNSPA, autorii volumul colectiv “iN Sync”

Miercuri, 4 decembrie 2019, TWAU Club, o comunitate de tineri entuziaşti şi talentaţi, care reuneşte studenţi şi absolvenţi SNSPA, lansează volumul colectiv “iN Sync”. Autorii volumului sunt studenţi SNSPA, de la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializările Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, Sociologie şi Psihologie, anul II, coordonaţi de conf. univ. dr. Silvia Osman.

Prefața volumului colectiv “iN Sync” este semnată de doi prestigiosi Rotarieni: profesorul Mazin Qumsiyeh, de la Bethlehem University si presedintele ales, membru fondator al Rotary Triumph Bucuresti, avocatul Florin Abe Vasiliu. Coperta volumului TWAU 2019 este semnata si de data aceasta de Diana Cristina Bota, absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice (SNSPA), iar ilustrațiile de Andreea Claudia Raducu (Facultatea de Ştiinţe Politice).

Evenimentul se desfăşoară la sediul SNSPA, Sala Multifuncţională (parter), începând cu ora 14:00.

Printre invitaţii la eveniment se numără absolvenţi SNSPA, care semnează lucrări în volumul “iN Sync”, TWAU 2019, sectiunea Alumni: Cristian Chira, specialist studii de securitate și fundamentalism islamic, Alexandra Dobre, Director al Centrului pentru seniori, de la Primaria Capitalei, Daniel G., Alumnus SNSPA şi Roxana Popa, expert parlamentar, colegi Rotarieni, profesori, precum şi membrii şi susţinători ai TWAU Club.

Sponsorul volumului “iN Sync” este Clubul Rotary Triumph Bucuresti, sub egida anului rotarian 2019 – 2020, Rotary Connects the World.
Invitaţia la această lansare a volumului TWAU 2019, iN Sync este deschisă tuturor celor interesaţi de activitatea TWAU Club si/sau amatorilor de carte in limba engleza.

“Incotro ar fi bine sa ni se indrepte gandurile cand existenta problematica, conflictele religioase si politice, idealurile urbane, zgomotul continuu, puternic si permanent al societatii de consum ne rup de coerenta batrana a naturii, de care ne-am indepartat, civilizandu-ne? Poate ar fi bine sa incepem sa ne intoarcem atentia si gandurile catre noi si in noi, pentru a gasi in noi insine solutiile pe care le asteptam de undeva dinafara noastra, daca dorim sa pastram calitatea umana a lumii ce ne inconjoara inca si sa ne indepartam de tabloul sumbru pe care era digitala incepe sa il creioneze tacut, in care masinile tind sa inghita omenescul in firescul utilitatii lor.
Volumul in Sync descrie in cuvinte o poarta catre lumea intreaga din jurul nostru, o usa catre oportunitatea schimbarii din acum. Ce ramane este doar sa ne hotaram sa batem, ca sa ni se deschida.”

Conf. univ. dr. Silvia Osman

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget