Echipa proiectului „Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” anunță organizarea workshop-ului „Bridging diversity: interdisciplinary collaborations in management studies”, în data de 22 octombrie 2021, începând cu ora 17.00.
Acest workshop închide seria de evenimente asociate ediției din acest an a conferinței internaționale STRATEGICA, fiind adresat cercetătorilor cu experiență, doctoranzilor CIVICA și participanților la lucrările conferinței.
Discuțiiile vor privi relația dintre cercetarea interdisciplinară, multidisciplinară și transdisciplinară, provocările și beneficiile colaborărilor interdisciplinare, factorii care favorizează obținerea de rezultate remarcabile în cercetare, și câteva dintre provocările și cubiectele care generează schimburi de idei și dezbateri vii între cercetărorii pasionați.
Keynote speakers:
- Adriana Zaiț, Directoarea Școlii Doctorale în Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iași, România. Adriana Zaiţ este profesoară de Marketing, Relații Publice Metode de cercetare în afaceri la Facultatea de Economie și Admiinistrarea Afacerilor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. A obținut titlul de Master în Economie de la University of Nebraska, Omaha, SUA, și titlul de Doctor în Econometrie de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Principalele sale interese de cercetare privesc: marketingul serviciilor și marketingul educațional, motivația și productivitatea în cercetare, strategiile de comunicare de brand, teme cross-sectoriale în antreprenoriat, smart cities. A publicat numeroase cărți, articole și lucrări de conferință. În prezent este membră activă a rețelei de cercetare PGV, membră a mai multor board-uri editoriale, comitete executive și de program pentru mai multe jurnale și conferințe naționale și internaționale.
- Elena-Mădălina Vătămănescu, Directoarea Școlii Doctorale în Management de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București, România. Elena-Mădălina Vătămănescu este profesoară la Facultatea de Management de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București, Romania. Este Directoarea Centrului de Cercetare în Management și Managing Editor al revistei academice Management Dynamics in the Knowledge Economy. Este doctor în Științele Comunicării (SNSPA) și doctor în Economie și Afaceri Internaționale (ASE București). În iunie 2018 a primit abilitarea pentru a coordona teze de doctorat în Management. Este Directoarea Business Systems Laboratory (BSLab) Romania, Associate Editor al revistei Kybernetes and Full member a International Association for Knowledge Management. A fost Reviewer pentru mai multe reviste de renume, cum sunt: Journal of Knowledge Management, Technological Forecasting and Social Change Transfer, Journal of Technology Transfer, Program – Electronic Library and Information Systems, International Business Review, Journal of Small Business Management, Management Decision, etc..
- Živilė Stankevičiūtė, Kaunas University of Technology, Lituania. Živilė Stankevičiūtė este profesoară asociată la Sustainable Management research group, School of Economics and Business, Kaunas University of Technology, Lituania. Lucrarea sa de doctorat privind Managementul Sustenabil al Resurselor Umane a fost premiată, obținând titlul Baltic University Programme Annual Award pentru cea mai bună teză susținută în 2015. Interesele sale de cercetare privesc: managementul sustenabil al resurselor umane, starea de bine a angajaților, transformările digitale, responsabilitatea socială corporativă, dezvoltarea sustenabilă. Este membră a National Expert Council for sustainable development goals a Lithuanian Responsible Business Association. Susține cursuri despre dezvoltarea durabilă, managementul performanței angajaților și Human Analytics.
Evenimentul este moderat de Prof. univ. dr. habil. Florina Pînzaru, Decan al Facultății de Management din SNSPA, România.
Vă rugăm să completați acest formular pentru a primi link-ul de participare.