Workshop dedicat doctoranzilor CIVICA

Echipa proiectului „Academic Advance: dezvoltarea capacității de cercetare interdisciplinară de excelență a SNSPA în domeniul Management” anunță organizarea workshop-ului „Making it happen: opportunities and challenges of the PhD journey”, în data de 20 octombrie 2021, începând cu ora 12.00.

 

Acest workshop deschide seria de evenimente asociate ediției din acest an a conferinței internaționale STRATEGICA, fiind adresat doctoranzilor CIVICA și deschis participanților la lucrările conferinței.

 

În timpul workshop-ului participanții vor descoperi mai multe despre provocările parcursului doctoral și vor primi instrumente care să îi ajute să navigheze în mediul academic. Câteva dintre subiectele care vor fi abordate sunt: dezvoltarea abilităților de cercetare (abilități intelectuale, cunoaștere, self-management), rigorile colaborării cu îndrumătorul tezei de doctorat și cu membrii comisiei de îndrumare, date despre managementul timpului, informații cheie despre impactul cercetării, alături de planificarea cercetării, de la conturarea ideii de cercetare până la publicarea lucrării.

 

Keynote speakers vor fi:

  • Constantin Brătianu, Profesor Emerit, Președintele International Association for Knowledge Management (IAKM), proesor de Management Strategic și de Managementul Cunoștințelor la Academia de Studii Economice din București și la SNSPA, România. Dumnealui este Directorul fondator al Research Center for Intellectual Capital și co-editor fondator al jurnalelor academice internaționale „Management & Marketing” și „Management Dynamics in the Knowledge Economy”. A fost Visiting Professor la: University of Applied Sciences, Steyr, Austria; Our Lady of the Lake University, San Antonio, Texas, SUA;  Tokyo University of Science and Technology, Kobe University, și Osaka University, Japonia.

  • Dan-Cristian Dabija, Profesor la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, România. Ariile sale de expertiză acoperă marketingul internațional, comportamentul consumatorului și marketingul turismului. Absolvent al studiilor doctorale la Academia de Studii Economice din București, dumnealui a primit mai multe burse doctorale și post-doctorale de la universități din România și din Germania. Este Associated Editor și Reviewer pentru jurnalul „Amfiteatru Economic, Senior Editor al „European Journal of International Management”, membru al board-ului jurnalului „Ecoforum”, Reviewer pentru „Journal of Business Economics and Management”(Tandford) și „Journal of Global Marketing” (Taylor and Francis), și a fost Guest Editor la „Journal of International Management” și la „Journal of Risk and Financial Management”.

 

Evenimentul este moderat de Prof. univ. dr. habil. Florina Pînzaru, Decan al Facultății de Management din SNSPA, România.

 

Vă rugăm să completați acest formular pentru a primi link-ul de participare.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget