Comunitatea academică din SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia prof. univ. dr. Dumitru Iacob

Comunitatea academică din SNSPA își exprimă regretul pentru dispariția prof. univ. dr. Dumitru Iacob, cel care va rămâne unul dintre pionierii domeniului Relațiilor Publice din România. Este o grea pierdere pentru societatea românească.

Personalitate marcantă a mediului academic, prof. univ. dr. Dumitru Iacob a fost prorector al SNSPA (2000-2002) și prodecan al Facultății de Comunicare și Relații Publice (2004 –2012). Profesor admirat și iubit de studenții pe care i-a îndrumat la SNSPA, Dumitru Iacob și-a dedicat întreaga carieră învățământului superior și a călăuzit în viaţa profesională generaţii de specialişti în relații publice și comunicare organizațională. Domnul profesor Dumitru Iacob rămâne un reper de echilibru și un model de dedicare pentru comunitatea Facultății de Comunicare și Relații Publice.

Dumitru Iacob a fost profesor asociat și conducător de doctorat în domeniul „Științe Militare” (comunicare publică și securitate națională) la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

Prof. univ. dr. Dumitru Iacob a publicat numeroase cărți, articole de specialitate și manuale universitare, în domenii precum: relații publice, strategii de comunicare și gândire managerială, organizații si comunități inteligente.

Suntem alături de familie în aceste momente grele și îi transmitem sincerele noastre condoleanțe!

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter