O nouă etapă pentru eliberarea carnetelor de student și a legitimaţiilor pentru reducere / gratuitate la transport pentru studenţii SNSPA înmatriculaţi în anul I

În perioada 25 ianuarie-7 februarie 2021, studenții SNSPA, înmatriculați în anul I (studii de licență, masterat, doctorat), care nu au solicitat eliberarea carnetelui de student și/sau a legitimaţiei pentru reducere/gratuitate la transport, o pot face completând acest formular online.

 

Data limită pentru completarea formularului: 7 februarie 2021.

Orice solicitare ulterioară, legată de eliberarea carnetelor de student și a legitimaţiilor pentru reducere/gratuitate la transport, poate fi adresată doar secretariatului facultății la care sunteți înmatriculat/ă.

 

Odată cu completarea informațiilor din formularul online, studenții vor încărca o fotografie în format electronic (exemplu JPG, PNG), tip BI/CI, realizată la un centru foto sau personal, respectând cerințele menționate mai jos.

Cerințele pentru fotografia utilizată

  • Dimensiunea fotografiei este de 3 x 4 cm;
  • Color cu o rezoluție 300 dpi
  • Fundalul trebuie să fie monocrom, alb, gri, albastru
  • Persoana trebuie să privească în fața sa, direct la aparatul foto
  • Distanța până la aparatul foto: 40 cm
  • Locul de fotografiat trebuie să fie destul de luminat, pentru ca fața să fie complet vizibilă, ambele părți ale feței trebuie luminate uniform
  • Recomandăm ca fotografia să fie recentă
  • Încadrarea feţei să respecte modelul de mai jos:

 

Atenție!

Carnetele și legitimațiile completate și vizate vor fi distribuite doar către studenții din anul I care au completat formularul online și au încărcat o fotografie conform cerințelor.

 

Puteți completa formularul online aici, folosind doar adresa dvs. instituțională, conform facultății la care sunteți înmatriculat/ă.

În urma centralizării, carnetele și legitimațiile urmează a fi completate, vizate şi distribuite în a doua parte a lunii februarie 2021.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget