Cazare

Cazare

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) oferă studenţilor locuri de cazare în cele două cămine din Băneasa şi în Căminul Grupului Şcolar Energetic din Şoseaua Giurgiului.

Cămine

Adresa: Strada Biharia, Nr. 12, Sector 1, București

Complexul Băneasa este compus din două cămine: B1 (170 locuri) și B2 (150 locuri). Căminele sunt formate din camere cu 4 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet (inclus în prețul de cazare), mașini de spălat, sala de lectură etc. În căminul B1 grupurile sanitare sunt comune, iar în B2 fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu. De asemenea, la fiecare etaj există un oficiu pentru prepararea hranei.

Adresa: Aleea Giurgiului, Nr. 5, sector 5

Căminul dispune de aproximativ 160 de locuri de cazare. Căminul dispune de camere cu 2 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet, mașini de spălat, sala de lectură, bucătărie etc. De asemenea, fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu.

Știri despre cazare

Criteriile de cazare

În căminele SNSPA, pot fi cazaţi în limita locurilor disponibile, în următoarea ordine, studenţi care nu au avut abateri disciplinare şi care nu au restanţe la plata cazării:
a.    Cetăţeni străini bursieri ai statului român sau alţi studenţi străini ai SNSPA, în limita şi în condiţiile stabilite de Consiliul de Administraţie;
b.    Studenţi români orfani de ambii părinţi şi cei proveniţi din casele de copii sau centre de plasament familial
c.    Studenţi care reprezintă cazuri sociale (venituri sub nivelul salariului minim pe economie pe membru de familie), sub rezerva faptului că vor fi integralişti la începerea anului universitar;
d.    Studenţi români de la învăţământul de zi, şcolarizaţi pe locuri finanţate de la bugetul de stat, în următoarea ordine: studenţii pe locuri bugetate din anii terminali (anul III licenţă şi anul II masterat) şi studenţii doctoranzi urmaţi de studenţii din ceilaţi ani, cazaţi proporţional cu numărul de cereri depuse, astfel încât să fie cazaţi studenţi din toţi anii de studiu;
e.    Studenţi români cu taxă, în ordinea anilor stabilită la punctul anterior.

În procesul de repartizare a studenţilor în cămine, Comisiile de cazare vor ţine cont de urmă toarele criterii:
a.    mediile obţinute în anul universitar anterior;
b.    anul de şcolarizare – au prioritate cei din anii terminali;
c.    în cazul în care studentul a mai beneficiat de cazare în camin, se va ţine cont şi de comportamentul manifestat în anul anterior (existenţa unor reclamaţii, abateri de la regulament, restanţe la plata taxelor etc.)

Serviciul Social

Contact: Sediul SNSPA, Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1, parter (hol central)

Telefon: 0371 445 082

Arhivă

Cazare în anul universitar 2017-2018

Cazarea studenţilor SNSPA în căminele studenţeşti se va face pe baza unei cereri completate online sau depuse la Serviciul Social.

Vă rugăm să completaţi online acest formular.
Termenul limită de completare a formularului: 8 septembrie 2017.

Dosarele de caz social

Se primesc în perioada 1 iunie – 8 septembrie 2017, la Serviciul Social.

Toate detaliile legate de conţinutul dosarului social le găsiţi în Regulament privind organizarea şi funcţionarea căminelor SNSPA (pag. 13)
Dosarul social trebuie să conţină Cererea de cazare. O puteţi descărca de aici.

Cazare pe perioada verii pentru studenţii SNSPA

Cererile pot fi depuse în intervalul 1 iunie-15 iulie 2017 la Serviciul Social.
Descarcă Cerere de cazare pe perioada verii

– tariful: 280 lei/lună
– locurile sunt disponibile în căminul Băneasa B1.

Cazare în timpul admiterii pentru candidaţi

În perioada 10-24 iulie 2017, candidații care doresc să susţină admiterea  la SNSPA se pot caza, în limita locurilor disponibile, în căminul Băneasa B1 (Strada Biharia, nr. 12, Sector 1). Cazarea este gratuită pentru candidaţi.

Cazarea poate fi acordată inclusiv rudelor și însoțitorilor, în limita locurilor disponibile, pentru maximum 2 nopţi. Pentru aceştia, tariful de cazare este de 10 lei de persoană pe zi si se poate achita in contul RO56BRDE445SV00358904450 BRD Victoriei.

După depunerea dosarului de înscriere la examenul de admitere, contactaţi Serviciul Social pentru rezervări și detalii.


  • Cei care au susţinut admiterea la studii de licenţă şi de masterat, sesiunea iulie 2017, după înmatriculare, pot contacta Servicul Social în vederea cazării.
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter