“EU Back to University” la SNSPA. Despre oportunități de carieră în cadrul instituțiilor europene

Marți, 19 aprilie 2022, Facultatea de Științe Politice (SNSPA) și Centrul de Consiliere şi Orientare Profesională (SNSPA), alături de EU Careers Student Ambassadors și EU Staff Ambassadors, organizează o întâlnire între oficiali ai Uniunii Europene și studenți, în cadrul programului EU Back to University.

EU Back to University urmează inițiativei EU Back to School și este un program prin care oficialii UE vizitează universități din țara lor de origine și împărtășesc din experiența personală studenților și cadrelor didactice din Europa. În acest context, Adriana Buchiu, angajat în cadrul Parlamentului European, Unitatea de Strategie si Inovare, Directia Generala Politici Externe, cu o bogată experiență în structurile instituțiilor Uniunii Europene, invită studenții din SNSPA la un dialog cu privire la oportunitățile de carieră în cadrul instituțiilor europene, politicile Uniuni Europene si viziuni din interiorul unei instituții centrale, procesele decizionale ale Uniunii Europene.

 

Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), Parter, Sala Multifuncțională, începând cu ora 16:00. Studenții SNSPA care doresc să participe la eveniment sunt rugați să completeze acest formular online.

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget