Focus-grupuri pentru cadrele didactice din SNSPA, organizate în cadrul proiectului Academic Excellence

În perioada mai-decembrie 2022, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) implementează proiectul de dezvoltare instituțională „Academic Excellence: reziliență și dezvoltare a calității activității didactice a SNSPA după provocările pandemiei de COVID-19” (CNFIS‐FDI‐2022‐0051), care are scopul de a dezvolta un cadru integrat de reziliență și de asigurare a calității activității didactice, susținând îndeplinirea obiectivelor strategice ale universității, luând în considerare imperativele participării SNSPA la consorțiul european CIVICA, asigurând integrarea lecțiilor învățate în urma pandemiei de COVID-19 și alinierea la practicile internaționale actuale.

Printre rezultatele așteptate ale proiectului se numără un studiu integrativ privind efectele pandemiei de COVID-19 asupra calității actului didactic, evidențiind totodată provocările în ce privește etica și deontologia profesională, printre care se numără plagiatul.

În acest context, invităm cadrele didactice (cu baza și asociate) din SNSPA, din toate structurile, să participe la două focus-grupuri. Primul focus-grup privește lecțiile învățate de cadrele didactice referitor la procesul de predare și de evaluare a studenților, ca urmare a transformărilor care au avut loc în perioada pandemiei de COVID-19. Această întâlnire va avea loc online, luni, 11 iulie 2022, în intervalul orar 9.30-11.00. Cel de-al doilea focus-grup urmărește să identifice lecțiile privind integritatea academică pe care cadrele didactice consideră că reprezentanții mediului universitar trebuie să le rețină în urma experienței de lucru din perioada pandemiei și în contextul post-pandemic. Întâlnirea va avea loc tot în mediul online, marți, 12 iulie 2022, în intervalul orar 9.30-11.00.

Vă rugăm să confirmați prezența la focus-grupuri, completând un formular online, disponibil aici.

Puteți opta pentru participarea la una sau la ambele întâlniri.
Link-ul pentru participare va fi transmis după înscriere.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget