John F. Sandoz, consultant în domeniul apărării și al strategiilor de securitate, invitat special la un curs-eveniment, deschis studenților SNSPA

Joi, 18 mai 2023, John F. Sandoz, consultant în domeniul apărării și al strategiilor de securitate, va participa la un curs-eveniment, organizat de Facultatea de Management (SNSPA). Tema întâlnirii este “Leadership. People Addressing Challenges”.

 

Moderator: Conf. univ. dr. Ben-Oni Ardelean, Deputat, Absolvent SNSPA

 

La eveniment vor participa:
• Prof. univ. dr. Remus Pricopie, Rectorul SNSPA
• Prof. univ. dr. Florina Pînzaru, Decanul Facultății de Management.

 

John F. Sandoz conduce o companie care sprijină leadership-ul în gândirea strategică, dezvoltarea de concepte, politici, planuri și sisteme de apărare.

Militar de carieră, John F. Sandoz a fost prezent la numeroase misiuni în regiunea Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, America Latină. A înființat și a comandat unități de elită ale Forțelor Navale ale SUA, pregătite pentru operațiuni speciale, antrenate pentru a desfășura misiuni de asalt, recunoaștere, contraterorism, demolare subacvatică etc. Și-a încheiat serviciul activ în funcția de asistent al Directorului de Informații Navale, retrăgându-se în rangul de căpitan. Ulterior, a activat în echipa de cercetători la Institute for Defense Analyses (IDA), unde a coordonat diverse proiecte de cercetare. În calitate de președinte al Adaptive Strategies Consulting, a susținut Divizia IDA Joint Advanced Warfighting, Institutul pentru Pace al SUA și, în prezent, colaborează cu personalul Marinei americane.

John F. Sandoz este licențiat în Administrarea Afacerilor la Universitatea din Washington, deține o diploma de masterat în Administrarea Afacerilor la Universitatea Marymount și a absolvit National War College and MIT Seminar XXI.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget