„Festivalul Gândirii” – Apel de proiecte pentru studenții pasionați de tehnologie, media, literatură și afaceri

“Festivalul Gândirii” este un eveniment care își propune să reunească minți creative și inovatoare pentru a aborda provocările actuale din domeniile informaticii și roboticii, filmului și teatrului, marketingului, businessului, comunicării și relațiilor publice.

 

În acest context, lansăm un apel pentru proiecte de afaceri care să abordeze diverse teme care se concentrează pe societatea actuală.

 

Studenții care doresc să participe sunt invitați să își înscrie ideea de afacere printr-un formular online de pe website-ul noeticark.com sau pe emailul: noeticark@gmail.com, care va include:

  • Scurtă biografie
  • Ideea de afacere în unul dintre domeniile menționate
  • Structura proiectului, care va cuprinde povestea afacerii, un timeline, etapele de implementare, un plan financiar, strategii de promovare și publicul țintă.

Aplicațiile vor fi redactate în limba engleză, iar studenții selectați vor avea ocazia să primească feedback direct de la experți de renume internațional pe parcursul festivalului.

Workshopurile și conferințele vor fi susținute, de asemenea, în limba engleză de către nume sonore în domeniile menționate precum: Paul Kingsnorth, Professor Rustam Stolkin MEng. PhD. Oxon, Daniel Druhora, MFA, lector la University of Southern California, Felicia Milian, Ph.D. în Computational Biophysics, Virgiliu Gheorghe Ph.D. Bioetică, Director Științific, Samuel Druhora.

 

Cele mai bune trei proiecte vor fi premiate cu sume de 1.000 de euro fiecare.

 

Perioada de aplicare: 3 – 16 octombrie 2024.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget