Devino Ambasador/Ambasadoare ERASMUS SNSPA!

Ești student/studentă în SNSPA și îți dorești să participi la promovarea mobilităților ERASMUS+? Aplică pentru o poziția de Ambasador ERASMUS SNSPA!

 

Dacă ai fost plecat în mobilități ERASMUS, poți aplica pentru o poziție de Ambasador “on-site”, iar dacă ești plecat sau urmează să pleci în mobilități ERASMUS, poți aplica pentru o poziție de Ambasador “ongoing”.

Înscrie-te în perioada 11-14 octombrie 2024 și participă la selecție! Aceasta va consta într-un interviu, în cadrul căruia va fi analizată capacitatea viitorilor ambasadori de sprijini comunitatea Erasmus+, demonstrând inițiativă civică și sprijin față de prioritățile europene ale Programului Erasmus+, promovate de către Biroul ERASMUS+ al SNSPA.

Pentru înscrieri, vă rugăm să completați un formular online, disponibil aici.

 

Interviul va avea loc online, pe 16 octombrie 2024 începând cu ora 14:00.

Criteriile de evaluare vor fi următoarele:

  1. Nivelul de competență lingvistică (conform Cadrului European Comun de Referință pentru Abilități de Învățare a Limbilor Străine): maximum 30 puncte (se vor acorda 10 puncte pentru utilizarea limbii la nivel elementar; 20 de puncte pentru utilizarea independentă a limbii; și 30 de puncte pentru utilizarea competentă a limbii).
  2. Participare la activități extra-curriculare care demonstrează atât implicarea civică, cât și experiența în activitățile cu grupuri multi-etnice / multi-culturale: maximum 40 puncte
  3. Originalitatea răspunsului oferit la întrebarea “Cum pot eu sprijini comunitatea Erasmus?”: maximum 30 puncte.

 

Atribuțiile studentului ambasador on-site:

  • Participă la promovarea programului la nivelul structurii și la nivelul SNSPA;
  • Contribuie la crearea de conținut audio-video pentru rețelele sociale;
  • Susține ședințe de mentorat pentru studenții interesați de mobilitățile ERASMUS+;
  • Sprijină studenții incoming în vederea adaptării și integrării acestora.

 

Atribuțiile studentului ambasador ongoing:

  • Promovează mobilitățile ERASMUS+ prin postarea în timpul mobilității a minimum: 3 story-uri pe instagram-ul #ERASMUS+ SNSPA; minimum 1 articol despre experiența din cadrul mobilității; 3 post-uri și format reels pentru instagram (în urma elaborării unui ghid de identitate vizuală ERASMUS+ SNSPA).
  • Susținerea unor ședințe de mentorat online (prin intermediul Zoom/Webex) pentru studenții interesați de mobilitățile ERASMUS+.
Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget