News

Joi, 13 mai 2021, SNSPA îi invită pe liceeni la dezbaterea online “#StudentSNSPA la Universitatea Europeană de Științe Sociale – CIVICA. Descoperă universitatea viitorului”.
Read more
SNSPA salută buna organizare a Summitului B9 și subliniază importanța acestui eveniment diplomatic pentru întărirea cooperării regionale și pentru reafirmarea unității transatlantice.
Read more
Prin intermediul mai multor sesiuni de validare, participanţii din instituţii publice, universităţi şi mediul de afaceri vor contribui la optimizarea acestui curriculum, a cărui finalizare este aşteptată pe parcursul acestui an.
Read more
Ziua de 10 Mai are o semnificaţie deosebită în istoria poporului român.
Read more
În perioada 13-14 mai 2021, Centrul de Studii Europene va organiza „LEAP Postgraduate Conference – Assessing the Europe 2020 Agenda and Beyond”.
Read more
În perioada 11-12 mai 2021, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană organizează, în parteneriat cu War Studies University din Polonia - Faculty of National Security, conferința internațională "Security and Forecasting 2021 - Challenges for the State and International Security".
Read more
Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) celebrează Ziua Europei, marcând trecerea a 71 de ani de la primul pas înspre proiectul comun european.
Read more
Joi, 20 mai 2021, Facultatea de Management din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vă invită la Ziua Porților Deschise.
Read more
Eveniment dedicat liceenilor pasionaţi de ştiinţele comunicării, publicitate sau social media.
Read more
În perioda 31 mai-11 iunie 2021, Scoala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) va găzdui online a doua ediție a SIDI - School on Internet Governance, Digital Policies and Innovation.
Read more
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter