News

Conducerea SNSPA a transmis studenților universității un mesaj prin care face apel la responsabilitate și le recomandă acestora vaccinarea ca soluție pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus sau de dobândire a unor forme severe.
Read more
În această perioadă, secretariatele facultăților nu eliberează documente școlare.
Read more
Vă prezentăm în acest studiu datele preliminare cu privire la cercetarea în aria Managementului și a Leadershipului, realizată de autori din SNSPA, în perioada 2010-2020.
Read more
Vineri, 30 iulie 2021, reprezentanți ai conducerii SNSPA, Universității de Stat din Moldova și Academiei de Administrație Publică din Chișinău au participat la prima întâlnire care a avut ca scop consolidarea cooperării între cele trei instituții de învățământ superior de prestigiu din România și Republica Moldova.
Read more
Reuniunea a oferit directorilor de școli din întreaga lume ocazia de a discuta direct cu foști miniștri ai educației și șefi de guvern despre îmbunătățirea managementului educațional.
Read more
Şcoala Doctorală SNSPA organizează sesiunea de admitere la studii universitare de doctorat în luna septembrie 2021.
Read more
Marți, 27 iulie 2021, prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, salută decizia privind includerea sitului Roșia Montană în Lista Patrimoniului Mondial al UNESCO.
Read more
Marți, 27 iulie 2021, au fost afișate rezultatele concursului de admitere pentru programele de masterat ale SNSPA.
Read more
Admitere masterat 2021. Pentru a depune documentele solicitate pentru înmatriculare, candidații admiși se vor programa, completând un formular online.
Read more