News

Marți, 19 decembrie 2023, va avea loc şedinţa de alegeri pentru funcţia de rector al SNSPA, membru în consiliul facultăţii, respectiv membru în Senatul SNSPA. Alegerile se vor desfășura în Sala Multifuncțională, în intervalul orar 8-20:00.
Read more
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unui post pe  perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier juridic în cadrul Direcției Juridice.
Read more
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe  perioadă nedeterminată cu normă întreagă, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar cu studii superioare în cadrul Direcției Economice.
Read more
Autori SNSPA
Read more
Centrul de Studii Israeliene „Theodor Herzl” din cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA) vă invită luni, 11 decembrie 2023, la dezbaterea „Reacții universitare la antisemitismul de secol 21”
Read more
Vineri, 8 decembrie 2023, Ministerul Educaţiei, Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și SNSPA vă invită la dezbaterea “Rezultatele PISA 2022 în contextul reformei naționale în domeniul educației”.
Read more
Comunitatea SNSPA este invitată să sprijine acest demers caritabil. Voluntarii Let's Share! vă așteaptă în perioada 4 - 18 decembrie 2023, la sediul SNSPA, hol central, în intervalul orar 10:00-19:00.
Read more
Facultatea de Științe Politice (SNSPA) anunță scoaterea la concurs intern a postului de Manager de Proiect, în cadrul proiectului UEFISCDI Nr. 68/2022 Excelență Științifică SNSPA, începând cu data de 15 ianuarie 2024. 
Read more
În perioada 7-8 decembrie 2023, Facultatea de Administrație Publică (SNSPA) va organiza a XI-a ediție a conferinței Smart Cities (Orașul Inteligent).
Read more
În perioada 30 noiembrie-1 decembrie 2023, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la reuniunea Consiliului Superior al Institutului Universitar European de la Florența (European University Institute- EUI), cel mai înalt organism de conducere al organizației.
Read more
Facebook Pagelike Widget