News

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) organizează admiterea la programele de masterat, în mediul online. Cetățenii români cu domiciliul stabil în România, cetățenii din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European și din Confederaţia Elveţiană, precum și cetăţenii de origine etnică română din Republica Moldova, Albania, Ucraina 
Read more
Înscrierea online la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice și la Facultatea de Management începe vineri, 1 iulie 2022, așa că ai grijă să fii pregătit/ă!
Read more
Joi, 30 iunie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la „Campusul Universităților Europene”, conferință internațională organizată la Versailles, sub egida Președinției franceze a Consiliului Uniunii Europene.
Read more
Miercuri, 6 iulie 2022, ora 18:30, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din cadrul SNSPA vă invită la "Seara masteratelor", un eveniment online, destinat celor care doresc să continue studiile cu un program de masterat în domeniul relațiilor internaționale sau al științelor politice.
Read more
În luna iunie, a avut loc workshop-ul „Profil de cercetător”, organizat în cadrul proiectului de dezvoltare instituțională „Excelență în cercetarea științifică. Dezvoltarea infrastructurii de cercetare interdisciplinară din SNSPA” (EXCELL), cod proiect CNFIS-FDI-2022-0178. Evenimentul a reunit cadre didactice din SNSPA și a avut ca scop evidențierea 
Read more
Ești elev/ă în clasa a XII-a sau ești proaspăt absolvent/ă de liceu? Te pasionează științele sociale? Facultatea de Științe Politice te invită să descoperi ce înseamnă viața de student/ă la SNSPA.
Read more
SNSPA salută unitatea şi soliditatea Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), demonstrate prin deciziile istorice adoptate în cadrul Summit-ului de la Madrid.
Read more
Luni, 27 iunie 2022, Institutul de Studii Latino-Americane din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) a organizat masa rotundă  “Crisis economicas, sociales y politicas de America Latina y Europa”.
Read more
Miercuri, 29 iunie 2022, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a participat la reuniunea anuală a președinților și rectorilor universităților care formează CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale.
Read more
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative scoate la concurs un post contractual vacant de expert(S), pe perioadă nedeterminată  în cadrul Catederei UNESCO.
Read more
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter