News

Luni, 15 aprilie 2024, Senatul SNSPA a validat concursul public organizat pentru ocuparea funcţiei de decan al unei facultăți din cadrul SNSPA/director al departamentului asimilat unei facultăți, pentru mandatul 2024-2029.
Read more
În perioada 27-31 mai 2024, Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), în parteneriat cu McCann Worldgroup, organizează a doua ediție a Advertising Olympics.
Read more
Puteți contribui cu donaţii, jucării, rechizite, hăinuțe și încălțăminte. Voluntarii Let’s Share! vă așteaptă în perioada 15 – 25 aprilie 2024, în holul sediului SNSPA.
Read more
Luni, 22 aprilie 2024, Facultatea de Ştiinţe Politice (SNSPA), prin masteratul Antropologie, organizează conferința “Fotbalul, cel mai important fleac din lume”.
Read more
SNSPA, prin Departamentul de Sociologie, va demara un amplu proces de cercetare, legat de teme relevante, aflate în dezbaterea publică, precum cultura democratică a populației, agenda problemelor publice, valori și atitudini pro și antieuropene, prezența unor opinii de tip xenofob, rasist, extremist etc.
Read more
Profesorul Adrian Miroiu este unul dintre cei mai importanți gânditori români, cu o remarcabilă contribuție la viața academică și o implicare semnificativă în administrația publică centrală în domeniul educațional.
Read more
Rezultatele contestațiilor privind acordarea burselor în semestrul II, anul universitar 2023-2024, au fost publicate pe website-urile facultăților.
Read more
În urma selecției, douăzeci de studenți ai Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) se bucură de oportunitățile oferite de bursele Future Proof Creativity.
Read more
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a unui post pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de secretar cu studii superioare în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice-ID.
Read more
Facebook Pagelike Widget