News

În perioada 26 iulie – 1 septembrie 2024, studenţii SNSPA, înmatriculați la studii de licență, masterat sau doctorat, vor completa online o cerere pentru cazarea în noul an universitar.
Read more
Marți, 23 iulie 2024, au fost afișate rezultatele concursului de admitere la toate programele de licență din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).
Read more
Marți, 23 iulie 2024, s-au afişat rezultatele admiterii românilor de pretutindeni la programele de licență din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA).
Read more
Carte lansată de George Maior este o contribuție valoroasă la înțelegerea contextului geopolitic actual și oferă perspective esențiale pentru toți cei interesați de politica internațională.
Read more
Au fost afișate rezultatele evaluării probei de competență lingvistică pentru programul de studii Communication and Emerging Media din cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA).
Read more
Înscrierile online la concursul de admitere pentru programele de masterat de la Facultatea de Administrație Publică, Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Facultatea de Management, Facultatea de Științe Politice și de la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană se desfășoară în perioada 8-23 iulie 2024.
Read more
Facebook Pagelike Widget