News

Raportul „Infodemia COVID-19 în România. O analiză a dezinformării în spațiul digital” contribuie la cartografierea și înțelegerea infodemiei COVID-19, ca prim pas pentru restabilirea unui climat de încredere și solidaritate în România.
Read more
Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) lansează concursul de clipuri video “SNSPA și CIVICA”, destinat tuturor studenților universității. Premiul acordat în cadrul Concursului constă în obținerea titului de Student Ambasador CIVICA.
Read more
Direcția Generală Anticorupție din Ministerul Afacerilor Interne, Asociația Pro Democrația și Fundația Hanns Seidel România organizează un concurs de filme de scurt metraj „România fără corupţie”, în cadrul proiectului #Integritate 2020.
Read more
În cadrul programului, veti intra în contact cu leaderi ai domeniilor lor de expertiză, care vor oferi exemple concrete de proiecte Smart City implementate cu succes în țară și în străinătate - proiecte în care aceștia au avut rol activ în implementarea lor.
Read more
Cătălin Augustin Stoica și Radu Umbreș, cadre didactice în cadrul Departamentului de Sociologie al Facultății de Științe Politice, au publicat în European Societies, un articol cu privire la factorii care îi determină pe unii oameni să creadă în teorii ale conspirației cu privire la COVID-19.
Read more
Diana Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică și membru al echipei de conducere CIVICA din partea SNSPA, ne vorbește despre ce înseamnă internaționalizarea în contextul CIVICA, de ce este un concept de bază pentru alianță și care sunt provocările pe care le ridică rețelei noastre de universități de științe sociale.
Read more
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter