News

Miercuri, 23 octombrie 2024, echipa proiectului “AI ETHICS: utilizarea etică a tehnologiilor emergente în universitate” a organizat workshop-ul “AI în cercetare și predare: oportunități și provocări”.
Read more
Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a două posturi de agent de pază, pe perioadă nedeterminată cu normă întreagă, a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic în cadrul Direcției Administrative.
Read more
Proiectul 21st Century Digital Pedagogies for Building Better and Sustainable Development in Higher Education (Digi-Peda) a intrat în cel de-al doilea an de implementare.
Read more
În perioada 22 octombrie – 11 noiembrie 2024, studenţii SNSPA pot depune cererile şi dosarele pentru aprobarea burselor, pentru semestrul I din anul universitar 2024-2025.
Read more
Profesor SNSPA
Read more
SNSPA și European University Institute (EUI) vă invită joi, 24 octombrie 2024, la evenimentul "A PhD at the EUI in Florence? Your research, your journey, your impact".
Read more
În perioada 24-25 octombrie 2024, Facultatea de Management (SNSPA), alături de Banca Națională a României și Societatea Academică de Management din România, organizează, la București, cea de-a douăsprezecea ediție a conferinței internaționale STRATEGICA.
Read more
Joi, 17 octombrie 2024, au fost desemnați Ambasadorii Erasmus SNSPA, pentru anul universitar 2024-2025, semestrul I.
Read more
UEFISCDI, cu sprijinul Science Europe și al Catedrei UNESCO pentru Politici în Știință și Inovare (SNSPA), organizează joi, 14 noiembrie 2024, conferința internațională “Rethinking Research Assessment”.
Read more
Facebook Pagelike Widget