Despre tehnologia blockchain și inteligența artificială, la un curs-eveniment deschis studenților SNSPA

Marți, 13 aprilie, ora 18.00, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană organizează online un Curs-eveniment în cadrul Masteratului Security&Technology, avându-l invitat pe Augustin Jianu*, fost ministru al comunicațiilor și societății informaționale (2017).

În cadrul prelegerii se vor aborda două subiecte recurente în cadrul tematicilor de curs, respectiv Blockchain-modele de business și modele de guvernanță descentralizate și Inteligența artificială- noi unelte tehnologice pentru mediul economic și politic.

Evenimentul este deschis tuturor studentelor și studenților din cadrul SNSPA.

Pentru înscriere, completați formularul de participare

 

*Augustin Jianu este expert certificat în securitate cibernetică și a fost director general al CERT-RO între 2014 și 2017. În această calitate a reprezentat România în consiliul de administrație al ENISA (Agenția Uniunii Europene pentru Securitatea Rețelelor și Informațiilor). În prezent, Augustin este co-fondator și CEO al Dime.ly, un startup care își propune să revoluționeze industria BigData oferind analize predictive ca serviciu și plătind redevențe pentru date utilizatorilor care contribuie.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter