Eliberarea carnetelor de student și a legitimaţiilor pentru reducere/gratuitate la transport pentru studenţii SNSPA înmatriculaţi în anul I

Studenții SNSPA, înmatriculați în anul I, la forma de învățământ cu frecvență (studii de licență, masterat, doctorat) pot solicita eliberarea carnetelor și a legitimațiilor de student pentru reducere/gratuitate la transport, completând acest formular online.

Studenții SNSPA, înmatriculați în anul I, la forma de învățământ la distanță sau învățământ cu frecvență redusă (studii de licență, masterat) pot solicita numai eliberarea carnetelor de student, completând acest formular online (legitimațiile de student pentru reducere/gratuitate la transport se acordă numai studenților de la forma de învățământ cu frecvență).

Data limită pentru completarea formularului: 25 noiembrie 2020, ora 14:00

Odată cu completarea informațiilor din formularul online, studenții vor încărca o fotografie electronică (exemplu JPG, PNG), tip BI/CI, realizată la un centru foto sau personal, respectând cerințele menționate mai jos.

Cerințele pentru fotografia utilizată

  • Dimensiunea fotografiei este de 3 x 4 cm;
  • Color cu o rezoluție 300 dpi
  • Fundalul trebuie să fie monocrom, alb, gri, albastru
  • Persoana trebuie să privească în fața sa, direct la aparatul foto
  • Distanța până la aparatul foto: 40 cm
  • Locul de fotografiat trebuie să fie destul de luminat, pentru ca fața să fie complet vizibilă, ambele părți ale feței trebuie luminate uniform
  • Recomandăm ca fotografia să fie recentă
  • Încadrarea feţei să respecte modelul de mai jos:

model fotografie tip CI
 

 

 

 

 

Atenție! Vor fi eliberate doar acele documente ale căror fotografii respectă aceste cerințe.

Puteți completa formularul online aici, folosind doar adresa dvs. instituțională, conform facultății la care sunteți înmatriculat/ă.

În urma centralizării, carnetele și legitimațiile urmează a fi completate, vizate şi distribuite prin reprezentanții studenților desemnați de facultate.

Carnetele și legitimațiile completate și vizate vor fi distribuite doar către studenții care au completat formularul online și care au respectat cerințele privind fotografia încărcată, utilizată pentru carnet și legitimație.

Carnetele și legitimaţiile nedistribuite de reprezentanții studenților vor fi restituite.

Menționăm că pe întreaga perioadă a stării de alertă distribuirea legitimațiilor se va face numai prin reprezentanți și nu individual prin prezentarea la sediul facultății.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget