SNSPA salută alegerea doamnei Maia Sandu în funcția de președintă a Republicii Moldova

Senatul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) salută rezultatul alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, care confirmă parcursul european al țării. Opțiunea cetățenilor moldoveni, exprimată în cadrul scrutinului din 15 noiembrie 2020, indică în mod clar direcția de modernizare și de consolidare democratică, alături de Uniunea Europeană.

 

Rezultatele acestor alegeri pot influența politica moldovenească pe termen mediu și lung. În virtutea bunei colaborări cu instituțiile de învățământ superior din Republica Moldova, SNSPA asigură societatea moldovenească și autoritățile de la Chișinău de toată deschiderea și susținerea în realizarea obiectivelor de consolidare a statului de drept și aderare la Uniunea Europeană.

 

În calitate de școală de guvernare, SNSPA a fost și va rămâne un partener stabil al Republicii Moldova, sprijinind eforturile pentru dezvoltarea socio-economică a țării, alături de cei peste 1.000 de absolvenți ai universității, cetățeni moldoveni, care astăzi fac parte din structurile de administrație publică, diplomație, partide politice, înalți funcţionari publici, experți internaționali etc.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget