Primul Hub-accelerator de politici publice din România

UEFISCDI și Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează marți, 25 februarie 2020, lansarea primului Hub-accelerator de politici publice din România, în cadrul proiectului “Cercetător-antreprenor pe piaţa muncii în domeniile de specializare inteligentă (CERT-ANTREP)”.

Acestă iniţiativă urmărește să fie un hotspot pentru idei, cunoaștere, politici publice şi bună-guvernare, prin care talentul din mediul universitar își poate valorifica potențialul în elaborarea de propuneri de politici publice care să inspire dezvoltarea socio-economică. De asemenea, Hub-accelerator de politici publice va oferi cadrul pentru a accesa noi oportunităţi profesionale în domeniul larg al guvernării.

La eveniment vor participa prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Iordan Bărbulescu, președintele Senatului SNSPA și prof. Adrian Curaj, directorul Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI).

Lansarea are loc începând cu ora 16.00, la sediul SNSPA din Bd. Expoziției 30A, nivel -1. Participarea este liberă, în baza completării acestui formular de participare.

Proiectul CERT-ANTREP are ca beneficiar Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), iar parteneri sunt UEFISCDI şi Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR). Detalii despre  proiectul Cercetator-antreprenor pe piața muncii în domeniile de specializare inteligentă (CERT-ANTREP), aici.

Comments are closed.
Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter