Programul „EURO 200” – ajutor financiar pentru studenți în vederea achiziționării de calculatoare

„EURO 200” este un program prin care studenții din cadrul institutiilor de invatamant superior acreditate din România, cu o vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu un venit lunar brut de maximum 250 lei pe membru de familie, pot beneficia de un ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare.

Ajutorul financiar reprezintă echivalentul în lei a 200 de euro, eliberat sub forma unor bonuri valorice, pentru achiziţionarea unui calculator personal nou și se acordă o singură dată în cadrul unei familii.

Pentru obținerea ajutorului aferent achiziționarii unui calculator in baza Legii nr. 269/2004, studenții completează o cerere conform modelului prevazut in anexa nr. 2 din cadrul Hotărârii Guvernului nr. 1294/2004 pe care o depun la instituția de învățământ la care sunt înmatriculați.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați următoarele documente:
1. Legea nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare
2.Hotărârea Guvernului nr. 1294/2004 privind Normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 269/2004 privind acordarea unui ajutor financiar în vederea stimularii achiziționarii de calculatoare

Depunerea cererilor se va face până la data de 15.06.2021.
Cererile se transmit împreuna cu toate documentele solicitate, la Direcția Școlaritate SNSPA, la adresa de email: directia.scolaritate@snspa.ro

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget