Știri

Ştiri

Reminder: Call for papers pentru cea de-a zecea ediție a conferinței internaționale STRATEGICA

În perioada 20-21 octombrie 2022, Facultatea de Management (SNSPA), alături de Banca Națională a României și Societatea Academică de Management din România, organizează, la București, cea de-a zecea ediție a conferinței internaționale STRATEGICA.

Cerere pentru cazarea studenților în perioada sesiunii de examene din semestrul II, anul universitar 2021-2022

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vine în sprijinul studenților care solicită un loc de cazare pentru perioada care a rămas până la finalul anului universitar în curs.

Prelegere la Facultatea de Științe Politice, susținută de Jeffrey Sommers, profesor la University of Wisconsin-Milwaukee

Luni, 30 mai 2022, Facultatea de Științe Politice (SNSPA) și Comisia Fulbright Româno-Americană organizează prelegerea “The Economics of the Russia’s War against Ukraine. National, Regional and Global Transformations”, susținută de Jeffrey Sommers, profesor la University of Wisconsin-Milwaukee.

Burse Fulbright Visiting Scholar 2023-2024 pentru cadre didactice și cercetători din universități

Programul oferă burse cadrelor didactice și cercetătorilor din universități, care intenționează să predea sau să realizeze studii și cercetări în mediul academic american.

#AlegeEducația: Prima întâlnire între studenți și absolvenți ai programelor de licență de la SNSPA

Ești student(ă) SNSPA? Participă la prima întâlnire între studenți și absolvenți ai programelor de licență de la SNSPA, organizată în cadrul proiectului #AlegeEducația.

Ultima întâlnire din cadrul “Serilor de psihanaliză”

Vineri, 20 mai 2022, ora 19:00, Departamentul de Sociologie – Specializarea Psihologie (SNSPA) vă invită la ultima întâlnire din cadrul “Serilor de psihanaliză”, evenimente organizate online, împreună cu Asociația Română de Psihoterapie Psihanalitică (ARPP).

Seara masteratelor la Facultatea de Științe Politice

Vineri, 13 mai 2022, ora 18:00, Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA vă invită la Seara masteratelor, un eveniment online, destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat în domeniul ştiinţelor politice sau al sociologiei.

“Migrating into Books”. O nouă inițiativă a programului de masterat “Dezvoltare Regională și Cooperare Internațională”

Alături de Editura Humanitas, tineri cercetători din SNSPA vor oferi periodic recomandări de lectură, vor elabora recenzii și vor organiza evenimente, care vor aduce în atenția publicului cărți cu și despre migrație.

Doua posturi de Cercetător Științific, în cadrul proiectului “Transnational Advocacy Networks and Corporate Accountability for Major International Crimes” (CORPACCOUNT)

Departamentul de Științe Politice și Studii Europene din cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA) anunță scoaterea la concurs a doua posturi de Cercetător Științific 3, pe o perioadă de 36 de luni, începând cu data de 1 noiembrie 2022.

Serile Masteratelor SNSPA

În perioada 9-13 mai 2022, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) vă invită la „Serile Masteratelor SNSPA”, eveniment online destinat studenţilor şi absolvenţilor interesaţi să-şi continue studiile cu un program de masterat.

Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter