Știri

Ştiri

Informații privind obținerea online a abonamentelor STB pentru studenții SNSPA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că, prin intermediul aplicației YOUth TB, studenții din București își pot genera online abonamente pentru serviciile oferite de operatorul de transport.

Deschiderea anului universitar 2022-2023 la SNSPA

SNSPA vă urează succes în noul an universitar!

Conferința internațională “Narratives and Counter-Narratives of Aging and Old Age: Reflexivity in Aging Studies”

În perioada 28-30 septembrie 2022, SNSPA, prin Facultatea de Comunicare și Relații Publice, a organizat online conferința internațională “Narratives and Counter-Narratives of Aging and Old Age: Reflexivity in Aging Studies”.

Rezultatele admiterii la doctorat | Sesiunea septembrie 2022

Rezultatele admiterii la studii universitare de doctorat pot fi consultate aici.

Voluntariat în cadrul Conferinţei Plenipotenţiarilor Uniunii Internaţionale a Telecomunicaţiilor (ITU)

Studenții SNSPA pot participa, în calitate de voluntari, la organizarea Conferinței Plenipotențiarilor Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor. Evenimentul se va desfășura la Palatul Parlamentului, în perioada 26 septembrie – 14 octombrie 2022.

STRATEGICA 2022

În perioada 20-21 octombrie 2022, Facultatea de Management (SNSPA), alături de Banca Națională a României și Societatea Academică de Management din România, organizează cea de-a zecea ediție a conferinței internaționale STRATEGICA.

A opta ediție a conferinței internaționale ACADEMOS

În perioada 21-24 septembrie 2022, Facultatea de Științe Politice (SNSPA) organizează conferința internațională ACADEMOS.

Comunicarea strategică – rol dominant în noul ecosistem

Prof. univ. dr. Alina Bârgăoanu, decanul Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), și chestor de poliţie, conf. univ. dr. Cătălin Andruș, directorul Colegiului Naţional de Afaceri Interne, au deschis, luni, 19 septembrie 2022, prima zi a cursului „Comunicarea strategică în contextul securității și apărării”.

Repartizarea locurilor de cazare pentru anul universitar 2022-2023

Locurile în cămine au fost distribuite de către Comisia de cazare, conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a căminelor SNSPA.

Curs comun SNSPA-CEU, deschis tuturor masteranzilor SNSPA

Cursul “Gendering Illiberalism” este organizat în cadrul consorțiului universitar european CIVICA și este deschis pentru studenții și studentele SNSPA, care urmează programe de masterat în cadrul structurilor academice ale universității.

Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter