Știri

Ştiri

Centrul Regional Scholas Occurrentes SNSPA organizează webinarul “Education and Development in (post)pandemic Times”

Evenimentul, organizat vineri, 26 februarie 2021, începând de la ora 16:00, va reuni experți, profesori și practicieni care vor aborda efectele pandemiei asupra educației.

SNSPA va desfășura cursurile în sistem online şi în semestrul al II-lea

Începând din 22 februarie 2021, când va debuta cel de-al doilea semestru la SNSPA, toate cursurile se vor desfășura în sistem online, pe platformele de tip e-learning ale facultăților.

Înscrieri la programul postuniversitar „Inovare publică și strategii Smart City”

În cadrul programului, veti intra în contact cu leaderi ai domeniilor lor de expertiză, care vor oferi exemple concrete de proiecte Smart City implementate cu succes în țară și în străinătate – proiecte în care aceștia au avut rol activ în implementarea lor.

Cinci aspecte ale comunicării crosculturale de luat în considerare într-un cadru universitar european

Articolul prezinta cinci aspecte interculturale sau crosculturale de luat în considerare atunci când interacționăm într-o comunitate precum cea a Universității noastre europene.

Rectorul SNSPA a participat la cea de-a 89-a întâlnire a Boardului administrativ al Asociației Internaționale a Universităților

Această întâlnire a jucat un rol important în stabilirea liniilor directoare ce urmează să fie dezbătute în cadrul celei de-a XVI-a ediții a conferinței generale a IAU, care va fi amânată, pentru luna octombrie 2022.

Prima competiție de granturi de cercetare în cadrul CIVICA

Luni, 1 februarie 2021, CIVICA, Universitatea Europeană de Științe Sociale, a lansat primul apel pentru propuneri de proiecte de cercetare, destinat universităților partenere din cadrul consorțiului.

Înscrieri la programul postuniversitar “Audit Intern și Guvernanță”

Facultatea de Administrație Publică (SNSPA) a început înscrierile online pentru programul postuniversitar “Audit intern și guvernanță”.

O nouă etapă pentru eliberarea carnetelor de student și a legitimaţiilor pentru reducere / gratuitate la transport pentru studenţii SNSPA înmatriculaţi în anul I

Data limită pentru completarea formularului: 7 februarie 2021.

Prof. univ. dr. Dumitru Borțun, decorat de președintele României cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler

Ceremonia de decorare a avut loc vineri, 15 ianuarie 2021, la Palatul Cotroceni, în Sala Unirii.

#CEMTalks, curs online deschis studenților SNSPA

Facultatea de Comunicare și Relații Publice organizează seria întâlnirilor #CEMTalks, la care participă invitați speciali, din industrii creative, agenții, presă, publicitate, PR și artiști.

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter