Știri

Ştiri

Conferinţa „Pedagogia digitală: semnificații și conținuturi. Implicații pentru formarea profesorilor”

Vineri, 15 martie 2024, Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA) organizează conferinţa „Pedagogia digitală: semnificații și conținuturi. Implicații pentru formarea profesorilor”

Sesiuni de informare Erasmus pentru studenții SNSPA

Eşti student/studentă SNSPA şi vrei să studiezi în străinătate? Participă la sesiunile de informare și află din timp care sunt oportunităţile de care poţi beneficia prin programul Erasmus+.

Masă rotundă: ”Femei în management”

Miercuri, 6 martie 2024, Facultatea de Management (SNSPA), în colaborare cu Professional Women Network România, organizează masă rotundă “Femei în management”.

Workshop ”Perspective feminine în management”

Marți, 5 martie 2024, Facultatea de Management (SNSPA), în colaborare cu Professional Women Network România, organizează workshop-ul “Perspective feminine în management”.

Conferinţa “Work in Progress/Cercetări în lucru”. Ediţia a IV-a

În perioada 23-24 martie 2024, Departamentul de Relații Internaționale şi Integrare Europeană (SNSPA) organizează conferința “Work in Progress/Cercetări în lucru”.

Documentarul “Amar”, regizat de lect. univ. dr. Diana Gavra, din 8 martie în cinematografe

Filmul a fost prezentat în 2023 la Festivalul Internațional de Film Documentar Astra Film Sibiu, unde a fost distins cu Premiul pentru perspective noi.

Conf. univ. dr. Mădălina Botan, speaker la primul festival european al jurnalismului și alfabetizării media, “Voices”

Conf. univ. dr. Mădălina Botan va participa, în calitate de speaker, la Festivalul european al Jurnalismului și Alfabetizării Media “Voices”, care va avea loc în perioada 14-16 martie 2024, la Florența.

Bursele Future Proof Creativity 2024 | The Alternative School

În urma parteneriatului dintre Facultatea de Comunicare și Relații Publice (SNSPA) și The Alternative School for Creative Thinking, studenții au ocazia de a aplica pentru bursele Future Proof Creativity 2024.

Primii Ambasadori Erasmus SNSPA

Joi, 22 februarie 2024, au fost desemnați primii Ambasadori Erasmus SNSPA.

Concurs pentru proiecte de cercetare pe tema Holocaustului din România

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” anunță premierea a trei proiecte de cercetare pe tema Holocaustului din România.

Facebook Pagelike Widget