Știri

Ştiri

UniPE – Parlamentul European în dialog cu studenții SNSPA

Vineri, 24 februarie 2023, Biroul de Legătură al Parlamentul European în România va organiza o dezbatere adresată studenților Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), cu titlul “UniPE – Parlamentul European în dialog cu studenții”.

Stagii de practică pentru studenții SNSPA, organizate la Centrul de Studii Europene

Centrul de Studii Europene din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) a lansat apelul de selecție pentru stagiari.

Premiul Charlemagne pentru tinerii europeni – ediția 2023

Ești rezident(ă) în Uniunea Europeană cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani și lucrezi la un proiect european? Dacă da, ai putea fi următorul câștigător al premiului Charlemagne pentru tinerii europeni!

Seminar în format hibrid, organizat de echipa proiectului de cercetare CIVICA “When the Law is Silent: Hate Crime Prosecution and Implicit Bias in Law Enforcement Agencies”

Membrii proiectului de cercetare vor prezenta și discuta rezultatele cercetării empirice, derulate în România, care a constat într-o serie de interviuri în rândul procurorilor care au instrumentat cazuri de antisemitism.

Workshop de prezentare a rezultatelor preliminare ale proiectului CIVICA “A pilot study on mapping the attitudes towards Covid-19 vaccination in online communities (ROHUVax)”, organizat de SNSPA și CEU

Echipa proiectului, câștigătoare a celei de-a doua competiții de granturi de cercetare în cadrul CIVICA, va prezenta rezultatele preliminare ale cercetării într-un workshop organizat de SNSPA și CEU.

Lansarea hub-ului digital de knowledge management didactic, realizat în cadrul proiectului Academic Excellence

Comunitatea academică a SNSPA are la dispoziție o platformă cu sfaturi utile, atât pentru cercetare, cât și pentru documentare, în vederea predării în condiții de excelență după pandemia de Covid-19.

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, în dialog cu tinerii

Marți, 20 decembrie 2022, studenții SNSPA sunt invitați să participe la evenimentul “ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA – Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, în dialog cu tinerii”.

Noii reprezentanți ai studenților în Senatul SNSPA și în consiliile structurilor academice ale universității

Luni, 12 decembrie 2022, Senatul SNSPA a validat rezultatul alegerilor pentru ocuparea locurilor vacante destinate studenţilor reprezentanţi în structurile de conducere ale SNSPA, respectiv în Senat și în consiliile structurilor academice ale universității.

Proiect EXCELL: Noul website al Centrului de Cercetare în Comunicare este complet funcțional

Noul website al Centrului de Cercetare în Comunicare găzduiește un număr de șase laboratoare de cercetare, la care sunt afiliați 48 de cercetători din SNSPA.

Proiect Academic Excellence: Recomandări pentru studenți

Echipa proiectului Academic Excellence anunță lansarea unei pagini cu materiale dedicate studentelor și studenților SNSPA, care sprijină dezvoltarea aptitudinilor de învățare și care conduc la aprofundarea cunoștințelor referitoare la etică și la deontologia profesională, în lumina lecțiilor învățate ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter