Știri

Ştiri

Dezbatere online cu profesori și profesoare de științe sociale de la liceele din România, pe tema admiterii în învățământul superior în anul 2021

Dezbatere online despre provocările admiterii la facultate în condiții de pandemie.

Curs de creative writing, deschis tuturor studenților SNSPA

Culture Mix, centrul cultural al Facultății de Management (SNSPA), îi invită pe studenții SNSPA să participe online la un curs de creative writing.

Acces gratuit la colecția de reviste Taylor and Francis

Taylor and Francis oferă acces gratuit, începând cu data de 23 noiembrie 2020 şi până la sfârșitul anului 2020, la colecția de reviste din cele 3 mari domenii: medicină, tehnologie și științe umaniste.

Smart Cities 2020

În perioada 3-4 decembrie 2020, Facultatea de Administrație Publică (SNSPA) va organiza a VIII-a ediție a conferinței Smart Cities (Orașul Inteligent).

Eliberarea carnetelor de student și a legitimaţiilor pentru reducere/gratuitate la transport pentru studenţii SNSPA înmatriculaţi în anul I

Carnetele și legitimațiile completate și vizate vor fi distribuite doar către studenții care au completat formularul online și care au respectat cerințele privind fotografia încărcată, utilizată pentru carnet și legitimație.

Despre negocierile internaționale și viitorul Uniunii Europene, la un nou curs-eveniment online, deschis tuturor studenților SNSPA

Invitatul special al evenimentului este Arthur den Hartog, Adjunct al Șefului Misiunii Diplomatice al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România.

Bucharest Security Conference 2020

În perioada 13-14 noiembrie 2020, SNSPA organizează cea de-a cincea ediție a Bucharest Security Conference, cu sprijinul NATO și cu participarea Ministerului Afacerilor Externe și a Ministerului Apărării Naționale.

Acces gratuit la baze de date EBSCO

Până la sfârșitul anului 2020, studenţii şi profesorii SNSPA beneficiază de acces gratuit la patru baze de date EBSCO.

25 de ani de la asasinarea fostului premier Yitzhak Rabin

SNSPA marchează 25 de ani de la asasinarea fostului premier Yitzhak Rabin, printr-un eveniment organizat de Centrul de Studii Israeliene “Theodor Herzl”.

Consultarea studenților cu privire la Strategia națională pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură

SNSPA şi Ministerul Afacerilor Externe îi invită pe studenții SNSPA să participe la prezentarea proiectului de Strategie naţională pentru prevenirea şi combaterea antisemitismului, xenofobiei, radicalizării şi discursului instigator la ură. 

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter