“AlertHub: Warning Communication Knowledge Network”, primul proiect COST Action, câștigat de SNSPA, în cadrul prestigioasei competiții dedicate științei și tehnologiei

Acțiunea COST AlertHub (CA 23126) își propune să construiască o rețea de cercetători, practicieni și reprezentanți ai autorităților pentru investigarea mecanismelor de alertă și comunicare, managementul dezastrelor și comunicarea de criză în Europa. Proiectul a fost depus de conf. univ. dr. Corina Buzoianu, prodecan al Facultății de Comunicare și Relații Publice (SNSPA), în calitate de Main Proposer. SNSPA va avea rolul de Grant Holder Institution.

Acțiunea COST AlertHub se bucură deja de o rețea de cercetători și practicieni din 15 țări (România, Finlanda, Germania, Danmarca, Olanda, Norevgia, Suedia, Elveția, Estonia, Grecia, Lituania, Portugalia, Turcia, Serbia și Macedonia de Nord) și va începe în septembrie 2024.

 

Cu o tradiție semnificativă, COST este o rețea europeană al cărei scop constă în sprijinul acordat cercetătorilor de a construi puncte de interes și rețele de colaborare centrate pe știință și tehnologie. În cadrul acestei competiții, rata de succes a fost de 11%.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget