Planuri și strategii

Planuri și strategii

Proiectul SNSPA Orizont 2020 – progrese în elaborarea Planului strategic al SNSPA

SNSPA îşi propune să definească strategia organizaţională a universităţii pentru perioada 2013-2020. În acest sens, SNSPA a iniţiat proiectul Orizont 2020, care are ca obiectiv conturarea Planului Strategic SNSPA 2013-2020. Întregul demers este un proces transparent, presupunând implicarea tuturor deținătorilor de interese cheie: managementul celor cinci structuri din cadrul SNSPA, reprezentanții studenților, experți desemnați de fiecare structură în parte.

Primele două workshop-uri de planificare strategică, la care au participat studenți și profesori din structurile SNSPA, au avut loc pe 12 aprilie și pe 19 aprilie 2013. Concluziile acestor workshop-uri au fost/sunt discutate cu reprezentanții conducerii SNSPA în cadrul unor interviuri organizate în perioada 13 mai – 6 iunie. De asemenea, au fost organizate două focus-grup-uri, la care au participat studenți din cadrul celor 5 structuri ale SNSPA.

Al treilea workshop de planificare strategică a avut loc pe data de 5 iunie 2013 și a avut ca obiectiv principal poziționarea SNSPA pe piața universităților din România, inclusiv identificarea avantajului competitiv. La acest ultim workshop din cadrul proiectului au fost invitaţi să participe profesori, studenți, dar și reprezentanți ai angajatorilor (organizații publice și private).

Pentru aspecte referitoare la procesul de planificare strategică:

Lect. dr. Loredana Radu, MBA, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA
email loredana.radu@comunicare.ro

Pentru aspecte administrative (planificarea interviurilor, focus grup-urilor și workshop-urilor):

Florina Joița, Project Manager SNSPA – Orizont 2020
mobil +40 747 395 471
email  florina.joita@snspa.ro

________________________________________
Lista recapitulativă a activităților proiectului şi toate documentele suport

Carta Proiectului SNSPA Orizont 2020
Descrierea Proiectului SNSPA Orizont 2020
Procesul de planificare strategică
Raport workshop 1
Raport workshop 2
Raport workshop 3

Like Us On Facebook
Facebook Pagelike Widget
Twitter