#StudentSNSPA la Universitatea Europeană de Științe Sociale – CIVICA. Descoperă universitatea viitorului

Joi, 13 mai 2021, Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) îi invită pe liceeni la dezbaterea “#StudentSNSPA la Universitatea Europeană de Științe Sociale – CIVICA. Descoperă universitatea viitorului”. Evenimentul se va desfășura online, începând cu ora 11:00. Pentru a participa la conferință, click aici.

 

La eveniment, elevii sunt invitați să afle totul despre oferta educațională a facultăților din cadrul SNSPA, cursurile, oportunităţile de practică și de angajare, după absolvire, mobilitățile Erasmus+ de care pot beneficia, modalitatea de admitere, taxele de școlarizare. Dezbaterea va urmări și prezentarea facilităților prin care SNSPA vine în întâmpinarea nevoilor viitorilor studenți și studente, din toate mediile socio-economice, dar în special cele defavorizate, în vederea atragerii și reținerii acestora în programele de studii ale universității. Alături de profesori și studenți ai SNSPA, la eveniment vor participa și Ambasadori CIVICA, studenți în cadrul universităților partenere, pentru a oferi detalii despre programe de licență din cadrul alianței, programe care încurajează implicarea civică a tinerilor europeni.

Speakeri:

Alexandru – Mihai Ghigiu, prorector al SNSPA
Diana – Camelia Iancu, decanul Facultății de Administrație Publică, Manager@CIVICA, The European University of Social Sciences
Valeriu Frunzaru, prodecan al Facultății de Comunicare și Relații Publice
Invitați speciali:
  • Roxana Irod, studenta ambasadoare CIVICA, SNSPA
  • Alexandru Fotescu, student SNSPA si Hertie School
  • Călin Căciuleanu, student SNSPA si CEU (Erasmus+)
Sesiune Q&A

Din anul 2019, SNSPA este membră CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale, alianță universitară europeană care aduce împreună, într-un campus online, opt instituții de prestigiu în domeniul științelor sociale, umaniste, în managementul afacerilor și politicilor publice: Sciences Po (Franța), Bocconi University (Italia), Central European University (Ungaria), European University Institute (organizație interguvernamentală europeană), Hertie School (Germania), SNSPA (România), Stockholm School of Economics (Suedia) și London School of Economics and Political Science (Marea Britanie).

Studenții SNSPA pot, prin CIVICA, să beneficieze de experiențe europene de predare și cercetare, să urmeze cursuri cu certificare europeană (CIVICA) și să se bucure de toate facilitățile unui campus inter-universitar european. Apartenența SNSPA la consorțiul educațional CIVICA creează pentru studenții români mai multe oportunități de interacțiune și colaborare cu colegi din întreaga Europă. CIVICA înseamnă astăzi peste 50.000 de studenţi și 7.000 de cadre didactice, care interacționeză în 9 limbi de predare.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget