Teodora Mitrulescu și Radu Toader, desemnați studenți ambasadori CIVICA

Cei doi studenți care vor reprezenta Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) în cadrul CIVICA, Universitatea Europeană de Științe Sociale, sunt Teodora Mitrulescu și Radu Toader.

Teodora Mitrulescu este studentă în anul III la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. Teodora consideră implicarea socială un factor important pentru dezvoltarea personală și profesională și ia parte cu drag în proiectele din cadrul universității și în numeroase inițiative dedicate tinerilor. În prezent, Teodora este secretar general al Asociației Studenților Europeni (AEGEE-București).

Radu Toader este absolvent al specializării administrație europeană (promoția 2018) și, în prezent, studiază în cadrul masteratului Evaluarea programelor și politicilor publice europene (SNSPA, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană). Radu este un membru activ al comunității de voluntari ai universității și s-a implicat recent în organizarea Bucharest Security Conference. Interesele sale de cercetare se concentrează asupra problemelor de mediu și a modului în care politicile publice pot dezvolta Europa de mâine.

Ca ambasadori CIVICA, Teodora și Radu vor înlesni comunicarea studenților din SNSPA cu Universitatea Europeană de Științe Sociale și vor avea următoarele responsabilități:

– Își vor reprezenta universitatea pe site-ul oficial al CIVICA;

– Vor fi un punct de contact pentru studenții interesați de proiectul CIVICA;

– Vor promova proiectul CIVICA în cadrul comunității de studenți;

– Vor participa la promovarea evenimentelor și programelor SNSPA;

– Vor deveni membri ai unei rețele de Ambasadori CIVICA.

 

Prima activitate la care Teodora și Radu vor participa în calitate de studenți ambasadori CIVICA va avea loc la Berlin, în perioada aprilie – mai 2020 și va fi găzduită de Hertie School of Governance.

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget