Webinar “Cum ar arăta politica externă feministă în regiunea Europei de Est și de Sud-Est?”

Seria de webinarii lunare organizate de Eastern and South-Eastern European (ESEE) Fanel Network continuă cu un eveniment dedicat politicii externe feministe, care se va desfășura online, miercuri, 2 martie 2022, la ora 2 PM EET. Evenimentul va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a ESEE Fanel.

Keynote speakers la acest eveniment sunt: Excelența Sa Therese HYDEN, ambasadoarea Suediei în România, Luminița POPESCU, secretar de stat, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați, Romania, Agnieszka GRAFF, profesor doctor abilitat, afiliată la Centrul de Studii Americane, Universitatea din Varșovia, activistă și cercetătoare feministă, Polonia, Zuhal YEȘILYURT-GÜNDÜZ, profesoară la Universitatea TED, Departamentul de Științe Politice și Relații Internaționale, Turcia, Ekatherina ZHUKOVA, lector doctor la Universitatea din Lund, Facultatea de Științe Politice,  Suedia.

Moderat de Ramona Avramescu, reporter la TVR, și găzduit de prof. univ. dr. Liliana Popescu, Prorector pentru Relații Internaționale al SNSPA, Președinta ESEE Fanel Network, webinarul este deschis tuturor membrelor ESEE Fanel care confirmă participarea.

Evenimentul este de interes și pentru studenți, reprezentanți ai autorităților locale, membri ai comunității academice și de cercetare, jurnaliști, activiști în domeniul drepturilor omului, reprezentanți ai ONG-urilor, femei și bărbați interesate și interesați de feminism, oficiali UE și diplomați.

Eastern and South-Eastern Europe Fanel Network este rețeaua expertelor în relații internaționale din estul și sud-estul Europei și din regiunea extinsă a Mării Negre, fondată de prof. univ. dr. Liliana Popescu, dezvoltată cu sprijinul SNSPA, co-finanțată de German Marshall Fund of the United States (GMF) – Black Sea Trust for Regional Cooperation și implementată cu ajutorul UN Youth Romania și a altor parteneri.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget