Seminar CIVICA Honours la SNSPA

În perioada 24-28 iunie 2024, Școala Naţională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a organizat un seminar CIVICA Honours, pe tema “Strategic Integration: Managing Organizational Sustainability and Digital Transformation”.

Seminarul a reunit 12 masteranzi de la universități membre ale CIVICA – Universitatea Europeană de Științe Sociale: Sciences Po, Bocconi University, Central European University, SGH – Warsaw School of Economics, Stockholm School of Economics, alături de doi studenți ucraineni de la Kyiv National Economic University și Vasyl’ Stus Donetsk National University.

 

Sub coordonarea prof. univ. dr. Florina Pînzaru, decanul Facultății de Management (SNSPA), seminarul a oferit studenților oportunitatea de a explora în profunzime aspectele complexe ale integrării strategice, sustenabilității organizaționale și transformării digitale, într-un mediu academic dinamic și intercultural. Cursurile au fost susținute de cadre didactice ale Facultății de Management (SNSPA) și au combinat teoria cu studiile de caz, dezbateri și activități interactive.

 

 

Pe lângă componenta academică, programul seminarului a inclus și o serie de activități culturale și sociale, menite să faciliteze interacțiunea și colaborarea dintre studenții participanți. La finalul seminarului, toți studenții au primit diplome de participare, înmânate de către conf. univ. dr. Crina Rădulescu, prorector SNSPA, prof. univ. dr. Florina Pînzaru, coordonatoarea seminarului CIVICA, și prof. univ. dr. Alexandra Zbuchea, prodecanul Facultății de Management.

 

Seminariile CIVICA Honours sunt organizate bianual și concentrează pe explorarea în profunzime a unor subiecte globale, promovând abordări interdisciplinare. Aceste evenimente oferă studenților CIVICA o platformă pentru a-și dezvolta abilitățile analitice și de comunicare, a-și consolida rețelele profesionale și a-și aprofunda cunoștințele în domenii de interes major.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget