A fost lansat proiectul „Excelență în cercetarea științifică. Dezvoltarea infrastructurii de cercetare interdisciplinară din SNSPA” (EXCELL), cod proiect CNFIS-FDI-2022-0178

În perioada mai-decembrie 2022, Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) implementează proiectul de dezvoltare instituțională „Excelență în cercetarea științifică. Dezvoltarea infrastructurii de cercetare interdisciplinară din SNSPA” (EXCELL), cod proiect CNFIS-FDI-2022-0178, care are ca scop general îmbunătățirea infrastructurii de cercetare disponibilă la nivelul SNSPA, în domeniul Științelor Comunicării și domenii conexe (Management, Științe Administrative, Relații Internaționale, Științe Politice).

Unul dintre obiectivele specifice ale proiectului este creșterea gradului de conștientizare a cercetătorilor din SNSPA cu privire la dezvoltarea și menținerea unor profiluri publice active pe principalele platforme de prezentare a rezultatelor cercetării. În acest context, în cadrul acestui proiect, se organizează workshop-ul Profil de Cercetător, la care vă invităm să participați.

Workshop-ul este dedicat cercetătorilor din SNSPA care fac parte din laboratoarele de cercetare afiliate SNSPA. Întâlnirea va avea loc marți, 21 iunie 2022, ora 15:00, online (pe Zoom). În cadrul workshop-ului, se va discuta despre importanța dezvoltării și menținerii unor profiluri publice active pe principalele platforme de prezentare a rezultatelor cercetării. Durata întâlnirii va fi de aproximativ o oră.

Vă rugăm să confirmați prezența la workshop, completând un formular online, disponibil aici.

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter