A zecea ediție a conferinței internaționale ACADEMOS

În perioada 20-23 iunie 2024, Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA) organizează conferința internațională ACADEMOS. Conferința este la a X-a ediție, iar începând cu anul 2017 este indexată în “Conference Proceedings Citation Index” by Thomson Reuters (ISI).

Tema celei de-a zecea ediții a conferinţei este “Reshaping Political and Social Systems for a Sustainable Future”.

Programul evenimentului poate fi consultat aici.

 

Scopul acestui eveniment a fost de a le oferi membrilor comunității academice un cadru formal pentru a face schimb de idei, informații și rezultate ale cercetării lor cu privire la diferite aspecte ale științelor sociale și politice, prezentând și discutând cele mai recente inovații, tendințe și provocări în aceste domenii.

Începând cu anul 2023, noul partener editorial al conferinței este Civil Szemle (Civil Review), un periodic trimestrial care a fost lansat în anul 2004. Revista este deschisă tuturor ştiinţelor sociale, care, din propria perspectivă, interpretează sfera civilă şi fenomenele sale. Din anul 2004 au fost publicate 80 de numere, inclusiv peste 400 de studii.

Lucrările prezentate în cadrul conferinței ACADEMOS vor fi publicate în revistele academice Civil Szemle și Perspective Politice.

Pentru mai multe detalii privind programul conferinței, vă invităm sa accesați: conference.academos.ro.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget