Acces gratuit la colecțiile premium de reviste din portofoliul De Guyter, Emerald Management eJournals și Sage Publishing

E-nformation și trei din editurile partenere, De Guyter, Emerald și Sage Publishing, oferă acces gratuit la colecțiile premium de reviste din portofoliul lor, pentru o perioadă limitată de timp. Colecțiile acoperă subiecte diverse, de la literatură și economie la inginerie și medicină.

 

Acces gratuit la de Gruyter HSS & STM Journal Collections, martie-iunie 2023

Perioada de desfășurare: 06.03.2023 – 30.06.2023

Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional (link acces) și #deacasa (din Profil Instituțional)

De Gruyter publică lucrări academice de cel mai înalt nivel, de peste 260 de ani. Localizată în Berlin, compania lansează peste 1.300 de titluri noi în fiecare an în științele umaniste, științele sociale, medicină, științele naturii și drept; publică peste 750 de reviste și oferă o gamă largă de conținut digital. Grupul de companii include editurile De Gruyter Akademie Forschung, Birkhäuser, De Gruyter Mouton, De Gruyter Oldenbourg, De Gruyter Open și De Gruyter.

Colecțiile de reviste HSS si STM ale De Gruyter acoperă întregul spectru de științe sociale, umaniste, științele vieții, științe fizice și sănătate.

 

 

Acces gratuit la revistele din colecția Emerald Management eJournals

Perioada de desfășurare: 07.02.2023 – 31.03.2023

Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional (link acces) și #deacasa (din Profil Instituțional)

Platforma online Emerald Insights oferă acces cu text integral la reviste străine științifice de cercetare în format online. Scopul editurii EMERALD (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este să reducă distanța dintre cercetarea academică și practică de zi cu zi în domeniul economic. Pe lângă subiectele din diversele specializări din domeniul economic: management, marketing, finanțe-bănci, resurse umane, afaceri etc; sunt abordate subiecte importante în activitatea de cercetare și educație: Management educațional, Management de bibliotecă, Managementul cercetării și inovației.

Colecția conține titluri din următoarele subiecte de management: Contabilitate, Finanțe și economie, Afaceri, Management și strategie, Resurse umane, Studii de învățare și organizare, Marketing, Managementul informației și tehnologiei, Operațiuni, Logistică și calitate, Politici publice și Managementul mediului, Managementul proprietății și mediu construit, Managementul turismului și ospitalității.

 

Acces gratuit la Sage HSS & STM Journal Collections

Perioada de desfășurare: 27.02.2023 – 30.04.2023

Modalitate de acces: pe bază de IP instituțional (link acces) și #deacasa (din Profil Instituțional)

Colecțiile de reviste Humanities and Social Sciences (HSS) și Science, Technology and Medicine (STM) de la SAGE oferă acces la peste 1000 de reviste, inclusiv titluri internaționale de top, peer-reviewed, multe dintre acestea fiind indexate în Journal Citation Reports (Sursa: Clarivate, 2022)*. SAGE oferă mai multe opțiuni de abonament și acces, toate pe o singură platformă ușor de folosit, pentru a se potrivi mai bine cerințelor dvs.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget