Atelier de angajabilitate: “Primii pași în carieră: Cum să te pregătești pentru interviul de angajare”

Studenții SNSPA, înmatriculați la programele de licență și de masterat, sunt invitați să participe miercuri, 28 iunie 2023, la atelierul de de angajabilitate: “Primii pași în carieră: Cum să te pregătești pentru interviul de angajare”.

Evenimentul se va desfășura online, via ZOOM, începând cu ora 18:00.

Înscrierea la eveniment se realizează prin completarea unui formular online, disponibil aici.

 

Atelierul “Primii pași în carieră: Cum să te pregătești pentru interviul de angajare” este conceput pentru a oferi participanților informații valoroase și strategii practice pentru a își îmbunătăți maniera de prezentare în cadrul interviului de selecție. Prin intermediul exemplelor concrete și formatului experiențial, atelierul îi va învăța pe participanți cum să își pună în evidență abilitățile și experiențele profesionale pentru a capta atenția recrutorilor și a obține oportunitățile de carieră dorite.

 

Întâlnirea este organizată în cadrul proiectului FDI #ÎmpreunăSpreSucces, coordonat de conf. univ. dr. Cătălina Roșca, și facilitată de lect. univ. dr. Cătălina Cicei și asist. univ. dr. Andreea Gheba, cu participarea drd. Anamaria Buzatu și drd. Victor Felea.

 

Anamaria Buzatu este consultant în resurse umane cu o experiență de peste 9 ani în domeniu. lucrând atât în companii de consultanță, cât și în intern, în departamente de HR. Cu solide competențe antreprenoriale, este fondatoarea unei agenții de recrutare în București. Șefă de promoție a programului masteral de Comunicare Managerială și Resurse Umane, Anamaria este în prezent este doctorandă în Științele Comunicării în cadrul SNSPA.

 

Victor Felea este specialist în resurse umane cu o experiență de peste 7 ani în domeniu, lucrând atât în companii de consultanță, cât și intern, în departamente de HR. Absolvent al specializării Psihologie și al programului masteral de Comunicare Managerială și Resurse Umane, Victor este în prezent doctorand în Sociologie în cadrul SNSPA.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget