Atelier de branding personal “Cum să-ți construiești o imagine autentică în piața muncii”

Studenții SNSPA, înmatriculați la programele de licență și de masterat, sunt invitați să participe luni, 30 octombrie 2023, la atelierul de branding personal: “Cum să-ți construiești o imagine autentică în piața muncii”.

În recrutare și selecție există două prime impresii: prima este atunci când angajatorul îți identifică profilul pe platformele de recrutare sau social media, iar cea de-a doua atunci când te cunoaște la interviu. În ambele cazuri, autenticitatea este un ingredient esențial pentru a găsi cea mai bună compatibilitate.

 

Dacă îți dorești să descoperi mai multe despre cum te poți prezenta în online și offline, într-un mod captivant, sau dacă vrei să afli ce te poate ajuta să ieși în evidență pentru angajatori, te așteptăm la workshop-ul “Personal Branding: Cum să-ți construiești o imagine autentică în piața muncii”. Aici, Andrei Zeldea și Raluca Niță, reprezentați Randstad România, îți vor fi ghizi personali într-o sesiune interactivă despre construirea propriei imagini profesionale.

 

Evenimentul se va desfășura la sediul SNSPA (Bd. Expoziției 30A), etajul 5, Sala 510, de la ora 12:00.

Înscrierea la eveniment se realizează prin completarea unui formular online, disponibil aici.

 

Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului #ÎmpreunăSpreSucces, coordonat de conf. univ. dr. Cătălina Roșca si facilitat de lect. univ. dr. Cătălina Cicei și asist. univ. dr. Andreea Gheba.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget