Au început înscrierile pentru programul Policy Accelerator Hub 2023

Singurul accelerator de politici publice din România, dedicat studenților din SNSPA, dornici să genereze idei și soluții cu impact în societate, dă startul unei noi ediții.

 

După succesul primelor două ediții organizate în parteneriat cu UEFISCDI, SNSPA dă startul înscrierilor pentru o nouă ediție a programului Policy Accelerator Hub 2023, singurul accelerator de politici publice din România în care participanții învață să genereze idei și soluții cu impact în societate.

 

Programul include două bootcamp-uri dedicate dezvoltării de planuri de afaceri pe baza unor idei cu impact și de recomandări de politici publice, fiecare fiind compuse din trei sprint-uri: de învățare, de lucru individual sau în echipă și de pitching/ prezentare. Acestea vor fi dublate de o serie de evenimente care au rolul de a-i familiariza pe participanți cu noțiuni precum policy brief, white paper, plan de afaceri, de a le prezenta povești de succes și de a-i pune în legătura cu decidenți politici, antreprenori de succes și investitori.

 

Programul va fi organizat atât online, cât și offline, în perioada 1 octombrie – 15 decembrie 2023.

Cei interesați se pot înscrie până pe 1 octombrie 2023, completând acest formular.

La finalul programului, participanții vor aduna toate cunoștințele necesare pentru elaborarea unei politici publice și  pentru dezvoltarea unui plan de afaceri pe baza unei idei cu impact și vor beneficia de întreaga experiență a acestui proces.

Pe baza rezultatelor din program, studenții pot primi invitații pentru a derula stagii de practică în cadrul unor organizații cu renume din mediul public, privat sau neguvernamental.

 

Care va fi structura Programului ? Ce vei face la Policy Accelerator Hub ?

În cadrul Innovative Business Plan Bootcamp:

  • Vei învăța să dezvolți un plan de afaceri
  • Vei lucra, alături de mentori, pentru a-ți dezvolta propriul plan de afaceri
  • Vei avea șansa de a-ți prezenta planul de afaceri în fața unui juriu specializat

În cadrul Policy Brief Bootcamp:

  • Vei învăța să faci o recomandare de politică publică
  • Vei lucra, în cadrul unei echipe, alături de formatori, pentru a redacta un policy brief
  • Vei prezenta recomandările incluse în policy brief în fața decidenților politici

Te invităm să afli mai multe despre program și pe Facebook sau să ne scrii la raluca.coscodaru@snspa.ro.

Programul este organizat de Catedra UNESCO pentru Politici în Ştiinţă şi Inovare în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2023-F-0565 „Policy Accelerator Hub”, susținut de Societatea Antreprenorială Studențească din SNSPA și recomandat de Cafeneaua de Inovare, UEFISCDI.

Înscrie-te acum!

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget