Lect. univ. dr. Aurelian Muntean, Vicepreşedinte al Societății Sociologilor din România

În cadrul Adunării Generale a Societății Sociologilor din România, lect. univ. dr. Aurelian Muntean, cadru didactic la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), a fost ales vicepreședinte, pentru al treilea mandat. Societatea Sociologilor din România este cea mai mare asociație profesională care reuneste sociologi din universitățile din România.

 

Lect. univ. dr. Aurelian Muntean este profesor de științe politice și sociologie la Facultatea de Științe Politice, unde coordonează programul de masterat Studii de Muncă, singurul masterat pe acest domeniu de studii din România, cu predare în limba engleză.

 

Adunarea Generală a Societăţii Sociologilor din România a avut loc la Brașov, cu ocazia conferinței anuale, organizată în perioada 27-28 octombrie 2022. În cadrul acestei conferințe, lect. univ. dr. Aurelian Muntean și Andreea Stancea, doctorandă în sociologie a SNSPA, au organizat panelul ”Political Behavior in a Disruptive Social and Political World”.

 

Conferința este organizată în fiecare an, alternativ, în centrele universitare importante din țară, aceasta oferind oportunități unice doctoranzilor în sociologie, cadrelor didactice și cercetătorilor în domeniu, să își prezinte publicațiile și articolele în lucru, dar și rezultatele cercetărilor lor.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget