Burse pentru semestrul II, anul universitar 2021-2022

În perioada 28 februarie-18 martie 2022, studenţii SNSPA pot transmite online cererile şi dosarele pentru aprobarea burselor, pentru semestrul II din anul universitar 2021-2022. Condiţia de obţinere a unei burse acordată de SNSPA, indiferent de categorie, este ca studentul/studenta să fie integralist/ă.

  • Afișarea listelor cu studenții propuși să beneficieze de bursă: 30 martie 2022;
  • Depunerea contestațiilor: 31 martie – 1 aprilie 2022;
  • Afișarea rezultatelor contestațiilor: 5 aprilie 2022;
  • Completarea formularului online cu datele necesare pentru virarea bursei (CNP, Cod IBAN etc): 31 martie- 7 aprilie 2022.

Bursele se atribuie studenţilor pe durata unui semestru, în conformitate cu structura anului universitar.

 

Toate categoriile de burse se acordă numai pe bază de cerere.

Regulamentul privind acordarea burselor în SNSPA poate fi consultat aici.

Mai multe detalii privind bursele acordate de SNSPA, aici.

 

Studenții SNSPA vor transmite online cererile şi dosarele pentru aprobarea burselor pentru semestrul II din anul universitar 2021-2022 la următoarele adresele de e-mail (conform facultății la care sunt înmatriculați):

Facultatea de Administrație Publică: burse@administratiepublica.eu

Facultatea de Comunicare și Relații Publice: Accesați secțiunea Contact a website-ului comunicare.ro

Facultatea de Management: facultateademanagement.ro

Facultatea de Științe Politice: În funcție de categoria de burse, vă rugam să încărcați cererile accesând link-urile de mai jos:

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană: Încărcarea cererilor și dosarelor se face pe Platforma de e-learning a Departamentului

 

 

Informații pentru virarea burselor studenților străini și etnici români, admiși pe locuri de buget cu bursă

Studenții străini și studenții care au fost admiși pe locurile de români de pretutindeni vor beneficia de bursă doar dacă au fost admiși pe un loc de buget cu bursă, conform scrisorii sau ordinului de acceptare la studii, emise de Ministerul Educației.

Pentru virarea burselor, studenții străini și români de pretutindeni (Republica Moldova, Albania, Ucraina, Macedonia etc.), admiși pe locuri de buget cu bursă, înmatriculați în anul I, studii de licență, masterat sau doctorat, trebuie să deschidă un cont bancar la o bancă din România. Menționăm ca nu este necesar să completați o cerere pentru bursă, listele cu studenții străini bursieri vor fi transmise de Direcția Școlaritate.

Studenții străini și români de pretutindeni (Republica Moldova, Albania, Ucraina, Macedonia etc.), admiși pe locuri de buget cu bursă, înmatriculați în anul I, studii de licență, masterat sau doctorat, care nu au completat formularul online cu datele necesare pentru virarea bursei (CNP, Cod IBAN etc.) o pot face și în perioada: 31 martie – 7 aprilie 2022.

Studenții bursieri care nu transmit datele necesare pentru virarea bursei vor primi suma alocată doar după ce vor furniza datele unui cont bancar la o banca din România, unde sunt titulari.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget