Cartea: între pasiune și business – o discuție provocatoare privind cartea și piața de carte, lansată de Ambasada Norvegiei și SNSPA

Miercuri, 16 noiembrie 2016, Ambasada Norvegiei la București și Centrul Cultural Culture Mix al Facultății de Management – SNSPA organizează o dezbatere pe tema Cartea: între pasiune și business. Soarta cărții este dezbătută la nivel mondial în cele mai diverse cercuri. În România discuția este animată și de viziunea negativă cu privire la evoluția pieței cărții și a obiceiurilor cititorilor – reliefate de Barometrele anuale de consum cultural. La eveniment sunt așteptați toți cei interesați de carte: cititori, blogeri de specialitate, scriitori amatori și profesioniști, editori etc.

Evenimentul este prilejuit de vizita în România a dlui Helge Rønning, profesor emerit al Universității din Oslo. Prof. Helge Rønning este specialist în comunicare și media și o voce proeminentă a dezbaterii academice privind libertatea de exprimare. În prezent, prof. Helge Rønning este directorul proiectului “Vocea Chinei în Africa” al Consiliului Norvegian pentru Cercetare. La întâlnirea cu membrii comunității academice a SNSPA, Prof. Helge Rønning va prezenta modele de afaceri din industria cărții din Norvegia și oportunități de colaborare, de finanțare în acest domeniu. La dezbatere participă și Bogdan Hrib, scriitor și editor. Acesta va prezenta piața de carte din România și preferințele românilor în acest domeniu. Discuții interesante se anunță în jurul întrebării Cum devine o carte un best-seller în condițiile evoluțiilor tehnologice și economice contemporane?

Discuția este parte a unui eveniment anual de amploare organizat în noiembrie la SNSPA: Zilele Facultății de Management. Ediția din acest an stă sub semnul hobbyurilor și transformarea lor în afaceri de succes, bazate pe pasiune și inovare. Pentru ediția din 2016 sunt pregătite o serie de activități precum bricolaj, dans, realizarea de produse handmade în beneficiul copiilor – campanie marca Let`s Share, proiectul caritabil al facultății și studenților săi. De asemenea, cei interesați pot asista la prelegeri și workshopuri susținute de persoane care îmbină cu succes pasiunea și afacerile, cum ar fi Lucian Bădilă (CEO, 5 to Go), Vlad Grigore (Charity Product Manager, WowApp), Georgiana Ilie (redactor, DoR – Decât o Revistă) sau Mariana Sebe (CEO, Meridian PR).

Evenimentul se va desfăşura la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30 A, sector 1), parter, Sala Multifuncţională, începând cu ora 14.30.

Mai multe detalii sunt disponibile pe siteul facultății www.facultateademanagement.ro
Contact: Alexandra Zbuchea, coordonator Culture Mix, FM-SNSPA – alexandra.zbuchea@facultateademanagement.ro

Comments are closed.
Platformă dedicată cercetătorilor
Facebook Pagelike Widget
Urmărește-ne pe Twitter