Cerere pentru cazarea studenților în perioada sesiunii de examene din semestrul II, anul universitar 2021-2022

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) vine în sprijinul studenților care solicită un loc de cazare pentru perioada care a rămas până la finalul anului universitar în curs.

 

În perioada sesiunii de examene din semestrul II al anului universitar 2021-2022, cazarea studenților SNSPA în căminele studențești se poate face în limita locurilor disponibile, pe baza actualizării solicitării de cazare, prin completarea acestui formular online, în perioada 27-29 mai 2022.

 

Menționăm că numărul refugiaților ucraineni cazați temporar în căminele universității este în scădere, astfel încât, în prezent, SNSPA dispune de un număr limitat și fluctuant de locuri de cazare libere în aceste cămine. În acest context, Comisia de cazare va prioritiza solicitările, stabilind perioada de cazare pentru fiecare student, conform planificării examenelor din sesiune.

Criteriile de prioritizare și departajare pentru cazarea studenților în perioada sesiunii de examene din semestrul II pot fi consultate aici.

 

 

Joi, 2 iunie 2022, studenții SNSPA care au completat cererea online de cazare vor primi informații privind soluționarea cererii și detalii privind procedura de cazare, pe adresa de e-mail instituțională, completată în cererea online de cazare. În perioada 3 – 5 iunie 2022, aceștia se vor prezenta la căminul unde au fost repartizați, vor semna contractele și vor achita taxa de cazare.

 

 

Tariful de cazare/zi, în fiecare cămin:

Căminul B1

Adresă: Str Ficusului 44

Căminul B2

Adresă: Str Ficusului 44

Căminul Colegiului Energetic

Adresă: Str. Pod. Giurgiului

Student român 10 lei/zi Student român 12 lei /zi Student român 10 lei/zi
Student  bursier al statului român 5 lei/zi Student bursier al Statului 7 lei/zi Student  bursier al statului român 5 lei/zi
Studenții proveniți din centrele de plasament, studenții orfani și studenții acceptați la studii pe baza acordului dintre SNSPA și Ministerul Afacerilor Externe sunt scutiți de plata taxelor de cazare;

 

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget