Competiția EBAN Business Angels Thesis Award

Echipa proiectului RiEcoLab vă invită să vă înscrieți în competiția EBAN Business Angels Thesis Award, inițiată de European Business Angels Network.

Competiția este deschisă tuturor masteranzilor care au susținut disertații ce s-au remarcat prin originalitate și inovație, având în vedere teme conexe investițiilor prin business angels, cu contribuții în zona de politici publice. Teza trebuie să aibă un impact semnificativ în domeniu, iar competiția se adresează masteranzilor care au absolvit în ultimele 24 de luni (în 2021 sau 2022).  Mai multe detalii aici.

Premiul pentru primele două echipe câștigătoare este participarea la Congresul EBAN 2023, ce se va desfășura în Salonic, Grecia, în perioada 24-26 mai.

Deadline-ul pentru aplicare este 10 aprilie 2023. Procesul de aplicare este confidențial, rezumatul disertației nu trebuie să facă referire la autor sau la afilierea instituțională.

Juriul este compus din reprezentanți ai mediului academic, practicieni și experți în politici publice, iar criteriile de evaluare includ calitatea academică și originalitatea cercetării, relevanța și contribuția lucrării, impactul cercetării în sectorul privat, claritatea scriiturii și stilul organizațional. Lucrările vor fi evaluate în luna aprilie, iar câștigătorii vor fi anunțați la începutul lunii mai 2023.

 

EBAN (European Business Angels Network) este partener al proiectul de cercetare și de întărire a capacității organizaționale HEI Consortium Responsible Innovation-Led Entrepreneurial University Transformation Centres (Ecosystem Integration Labs) – RiEcoLab, finanțat de European Institute for Innovation and Technology și implementat în România de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA).

Obiectivul general al proiectului este de a dezvolta un nou model de cercetare și dezvoltare în universități pentru a asigura implicarea imediată a unui număr mare de stakeholderi interni în procesul de descoperire antreprenorială cu actori din cadrul Quadruple Helix și, de asemenea, să faciliteze dezvoltarea de spin-offs și să încurajeze inovația și antreprenoriatul.

Mai multe detalii despre EBAN Business Angels Thesis Award aici.

 

 

 

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget