Comunitatea academică din SNSPA îşi exprimă regretul pentru dispariţia dr. Dan Korn, Profesor de Onoare al SNSPA

Comunitatea academică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative își exprimă regretul pentru dispariția dr. Dan Korn, Profesor de Onoare al SNSPA.

 

De-a lungul carierei sale didactice, profesorul Dan Korn a predat politici publice și științe politice la Colegiul Beit Berl, IDC Herzliya și la Universitatea din Tel Aviv. A susținut prelegeri la Universitatea din München, Universitatea Jagiellonă din Cracovia, Universitatea Carolină din Praga și la The London School of Economics and Political Science.

 

Prof. Korn a scris o serie de lucrări academice pe teme precum natura sistemelor politice democratice, partide politice și politica de coaliție. Dan Korn a fost șeful de cabinet al ministrului de Externe israelian, Yigal Alon. De asemenea, a fost membru al Knessetului (parlamentul israelian).

 

Dr. Dan Korn a fost un bun prieten al SNSPA, un exemplu pentru mulți dintre noi. În anul 2015, Dr. Dan Korn a primit distincţia de Profesor de Onoare al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA).

 

În perioada 2015-2023, Dr. Dan Korn a susținut numeroase cursuri, adresate studenților și masteranzilor SNSPA, dar și tuturor celor interesați de realitatea socio-politică israeliană.

 

Vom prețui mereu sprijinul constant pe care l-a acordat inițiativelor demarate de universitate și, în mod special, de Centrul de Studii Israeliene “Theodor Herzl” din cadrul Facultății de Științe Politice (SNSPA).

 

Suntem alături de familie în aceste momente grele și îi transmitem sincerele noastre condoleanțe.

Comments are closed.
Facebook Pagelike Widget